Κατάθεση στεφάνου για την 47η επέτειο του Πολυτεχνείου από την Ν.Ε. Κοζάνης του ΚΙΝΑΛ

Στεφάνι κατέθεσε στο μνημείο της κεντρικής πλατείας της Κοζάνης αντιπροσωπεία της Ν.Ε. του Κινήματος Αλλαγής για να τιμήσει την 47η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, αποτελούμενη από τον Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Θεόδωρο Θεοδωρίδη, την αναπληρώτρια Γραμματέα Έφη Κυρατσού και το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Πάρι Κουκουλόπουλο.

«Η σημερινή επέτειος γιορτάζεται διαφορετικά αλλά εκπέμπει το ίδιο δυνατό και καθαρό μήνυμα για ενότητα και δημοκρατία απέναντι στον αυταρχισμό και την πόλωση», δήλωσε ο Γραμματέας της Ν.Ε. Θ. Θεοδωρίδης. «Οι αγώνες για την προάσπιση της δημόσιας Υγείας, της δημόσιας και δωρεάν Παιδείας αποδεικνύεται ότι δεν στερούνται περιεχομένου, ούτε αποτελούν κούφιες διεκδικήσεις», σημείωσε. Κλείνοντας, επισήμανε, ότι «οι πορείες και οι διαδηλώσεις δεν είναι φετίχ. Φέτος πρωτεύον καθήκον όλων μας έχει η υπεράσπιση της ανθρώπινης ζωής. Το «πρώτα ο άνθρωπος» είναι για το Κίνημα Αλλαγής καθημερινή στάση ευθύνης και όχι κενού περιεχομένου σύνθημα».

Γραφείο Τύπου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.