Δείτε όλα όσα έγιναν στη συγκέντρωση για το Πολυτεχνείο μεταξύ των συγκεντρωμένων και της Αστυνομίας στην Κοζάνη – Βίντεο και φωτογραφίες



Παρουσία λιγοστών ατόμων, μελών κυρίως αριστερών οργανώσεων της περιοχής, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 17 Νοεμβρίου 2020 συγκέντρωση για την επέτειο του Πολυτεχνείου στην κεντρική πλατεία Κοζάνης, παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης η Αστυνομία ζήτησε τις σχετικές άδειες μετακίνησης από τον κόσμο. Οι συγκεντρωμένοι όταν ολοκλήρωσαν την εκδήλωση, έδειξαν τα έντυπα μετακίνησης και με τη σειρά της η Αστυνομία ξεκίνησε να βεβαιώνει τις παραβάσεις, αφού τη σημερινή μέρα υπάρχει απαγόρευση συγκέντρωσης άνω των 4 ατόμων σε όλη τη χώρα. Επικράτησε ένταση μεταξύ των συγκεντρωμένων και της Αστυνομίας, ενώ τα πνεύματα ηρέμησαν με την παρέμβαση του Αστυνομικού Διευθυντή Κοζάνης κ. Σ. Διόγκαρη ο οποίος ανέφερε πως τελικά δεν θα υπάρξουν πρόστιμα στους συγκεντρωμένους.

Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR με τα όσα έγιναν το απόγευμα της Τρίτη στην κεντρική πλατεία Κοζάνης:

 

 

 

Σ.Ν. για το KOZANILIFE.GR

9 σχόλια στο άρθρο “Δείτε όλα όσα έγιναν στη συγκέντρωση για το Πολυτεχνείο μεταξύ των συγκεντρωμένων και της Αστυνομίας στην Κοζάνη – Βίντεο και φωτογραφίες

  1. Χαχαχαχαχα η πορεία αυτή είναι σαν τα γενιά μου στη 3ήμερο γυμνασίου. Ντροπή για το παραμύθι που γιορτάζουμε κάθε χρόνο

  2. Καραντινα χουντικοπαραεκκλησιαστικο δειγμα ανθρωπιυ

    - Edit

    Απαντήστε

    Δημητρη ποσα κιλα μα…..φασιστας εισαι;παραμυθι το Πολυτεχνειο δοσιλογικο καταλοιπο;διαβασε την εκθεση Τσεβα,παραεκκλησιαστικο φσσισταριο ,να ξεστραβωθεις!
    Στην εκθεση του ο Δικαστικος,αναφερει αναλυτικα τα ονοματα των νεκρων του Πολυτεχνειου!
    Απο κοπρια γεννηθηκες;
    Εσυ εισαι μεγαλυτερος υμνητης της χουντας!
    Ξεπερασες και τον ντερτιλη( δολοφονο του 20 χρονου Μυρογιαννη και τον αμβροσιοκορονοιοχτυπημενο,το πρωτοπαλικαρο του χουντικου αρχιερεα της χουντας,του ιερωνυμου!
    Καραντινα με τον ζητω!ζητω!η χωροφυλακη,να κολλησετε λιγη λογικη και να μη ξεκολλησετε ποτε!

    1. Εσύ ρε @@@@@ καραντίνα για πες μας πόσοι πέθαναν στο Πολυτεχνείο που το παίζεις μορφωμένος; μέσα στο Πολυτεχνείο ούτε ένας νεκρός όλοι παράπλευρες απώλειες ήταν κάθε μέρα απο τον κορονοιο πεθαίνουν περισσότεροι αν δεν το πήρες χαμπάρι αναρχοκουμουνι.

  3. Μου αρέσει το”λιγοστοί”, φαίνεται ξεχνάτε την : ΧΟΥΝΤΙΚΉ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ Η ΣΥΝΆΘΡΟΙΣΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 3 ΑΤΟΜΩΝ”είμαστε πολλοί και κόβαμε βόλτες στην ΠΌΛΗ…..

  4. Καραντινα χουντικοπαραεκκλησιαστικο δειγμα ανθρωπιυ

    - Edit

    Απαντήστε

    Χουντοχτυπημενε ” δημητρη” ποιος θα γκρεμιζε την χουντα;ο καραμανλης;δυο φορες ηταν πρωθυπουργος και θα μπορουσε να κανει κατι,αν αγαπουσε την ελλαδα!
    Αυτος ο αχωνευτος πολιτικος,ο παρτακιας,οχι μονο δεν εκανε τιποτα,αλλα πηγε στην γαλλια για διακοπες,οχι 11 μερες,οχι 11 μηνες,αλλα για 11 ολοκληρα χρονια!
    Αυτος που ειπε ,τον αυγουστο του ’74, οταν οι τουρκοι μπηκανν δευτερη φορα στην Κυπρο,η Κυπρος πεφτει μακρυα!
    Ο ασυγκινητος,ο μισανθρωπος!
    Ποιος θα γκρεμιζε την χουντα;η εκκλησια;θου Κυριε φυλακην το στοματι μου…..
    Οι πρωτοι που ανοιξαν την αγκαλια τους,να αγκαλιασουν τους χοντικους,τις κοπριες της χουντας!
    Οχι μονο τα αμβοσιοχουντικοαποβρασματα πηγαν να ορκισουν τους φονιαδες του λαου,τους ντερτιλιδες,αλλα εβγαζαν και υμνους για τους χοντικους!
    Οι Θεομπαιχτες,εψελναν στις εκκλησιες,οχι τροπαρια για τους Αγιους της Εκκλησιας,αλλα τροπαρια μελοποιημενα απο τους αμβροσιοταλιμπανιστες και τους φασιστο- χουντικο-Ιερωνυμικους!
    Και ολα αυτα τα γλυσχρα,τα τιποτα!ανθρωπακια
    Και ολοι αυτοι οι τσανακογλειφτες της χουντας,ουτε ακουσαν τιποτα,ουτε ειδαν τιποτα,μονο διαβαζαν!
    Τι διαβαζατε βρε θεομπαιχτες την ωρα που το ΤΑΝΚ γκρεμιζε την πορτα του Πολυτεχνειου;τους ψαλμους της υποκρισιας σας;
    Τι διαβαζατε βρε αχθοι αρουρης τον εξαψαλμο για τον παπαδοπουλο,παττακο,μακαρεζο,ντερτιλη,ιωαννιδη και τον εκτο ψαλμο,ψαλμο του ραγιαδισμου σας;
    Βρε ουστ!
    Αληθεια γιατι ο Θεος δεν κατεβασε φωτια να σας καψει;
    Για να διαιωνιζετε η ανοησια σας,ο χουντισμος σας!
    Να βλεπουν οι ανθρωποι και να συγκρινουν!
    Και για εναν αλλο λογο καρμιριδες,ανυπαρκτοι!
    Ποιον λογο;Σας λυπαται ο Θεος!
    Καραντινα τωρα!
    Πιασατε ολα τα κρεβατια στις εντατικες με την αρνηση σας,τον σκοταδισμο σας,γινατε περιγελως του κοσμακη και δεν εχει χωρο να θεραπευθει ο κοσμακης!
    Εσεις να κολλησετε και να μη ξεκολλησετε κορονοιο,οι λογικοι ανθρωποι γιατι βρε θεομπαιχτες!
    Αυτη την ωρα που σας γραφω αυτα,9 μοναχες κολλησαν στην αιγινα κορονοι,μετα απο επισκεψη εκει του αμβροσιοταλιμπανιστη!
    Τυχαιο;
    Και ξανα βρε ουστ!
    Ουστ! Τουρκικη λεξη,σημαινει: σηκω και φυγε!
    Αλτ!τουρκικη λεξη,σημαινει: καθησε κατω!
    Ust kurnazi isanlar( ουστ κουρναζι ισανλαρ) σημαινει: στα τσακιδια πονηροι ανθρωποι!

    1. Αφού όλο το παπαδαριό,ή τουλάχιστον η συντριπτική του πλειοψηφία,ήταν με την χούντα!Πως να ρίξει φωτιά,να κάψει τους εκπροσώπους του επί της γής;Δεν γίνονται αυτά!

      1. 40 αστυνομικοί δεν μπόρεσαν να κάνουν σωστά τη δουλειά τους (να βεβαιωσουν κανονικά τα προστιμα), ή παίχτηκε κανένα καλό αλλησβερισι με τον διοικητή; γιατί από όσο ακούστηκε στην πόλη, αυτός πιεζε τους αστυνομικούς να γράφουν αδιακριτως τον κόσμο γιατί του είχε ρίξει το μπαλάκι των ευθυνών ο περιφερειαρχης τον Οκτώβριο. Αλλά τελικά όλα πήγαν καλά και δεν άνοιξε ρουθουνι. Εκτονωθηκε η κατάσταση αναιμακτα. μπεεε μπεεε

        1. Το θέμα είναι να καταλάβει ο καθένας μας την κρισιμότητα της κατάστασης και να ενεργεί ανάλογα!Ούτε τα πρόστιμα,ούτε οι φοβέρες βοηθούν!Αλλά ο καθένας μας έχει άλλο σκεπτικό και άλλες προτεραιότητες!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.