Πραγματοποιήθηκε εκδήλωση αφιέρωμα στον σπουδαίο ευεργέτη της Κοζάνης Κωνσταντίνο Μαμάτσιο από Ahepa Κοζάνης



Το Τμήμα μας (District 25 – Hellas ‘’IOANNIS TRANTAS’’- HJ15 – KOZANIWEST MACEDONIA) αντιλαμβανόμενο τις στιγμές και κατανοώντας τους στόχους της Οργάνωσης προχώρησε την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 21:00, στην διοργάνωση μιας πολύ ενδιαφέρουσας ανοιχτής διαδικτυακής εκδήλωσης, η οποία αποτέλεσε αφιέρωμα στον σπουδαίο ευεργέτη της Κοζάνης, Κωνσταντίνο Μαμάτσιο, χάρη στην δράση του οποίου η πόλη μας έχει σήμερα Νοσοκομείο, με θέμα ‘Κωνσταντίνος Μαμάτσιος: έν πρώτοις μνήσθητε’.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Παναγιώτης Δημόπουλος, πρώην Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Κοζάνης και πρώην Πρόεδρος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης.

Στην εκδήλωση πέραν του κοινού που την παρακολούθησε συμμετείχαν και οι κύριοι:

Βαρσάμης Κωνσταντίνος Κυβερνήτης AHEPA HELLAS
Αμανατίδης Γεώργιος Βουλευτής Νομού Κοζάνης – Μέλος AHEPA
Γκανάτσιος Στέργιος Πρόεδρος Δ.Σ. Μαμάτσιου Νοσοκομείου

οι οποίοι με την σειρά τους τόσο οι ίδιοι αλλά και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες που πήραν το λόγο εξέφρασαν την ικανοποίησή τους και έστειλαν θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές ( ΑHEPA ) για την άριστη επιλογή του θέματος αλλά και την εξαίρετη διοργάνωσή της.

Ο κύριος Δημόπουλος απέδωσε με άριστο τρόπο το θέμα και το κοινό τον παρακολούθησε με μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο Πρόεδρος του τμήματος District 25 – Hellas ‘’IOANNIS TRANTAS’’- HJ15 – KOZANI WEST MACEDONIA Μιχάλης Ζηκόπουλος αφού τους ευχαρίστησε όλους και εκφράζοντας το Δ.Σ. αλλά και όλα τα μέλη του Τμήματος δεσμεύτηκε με τη σειρά του στην συνέχιση τέτοιων εκδηλώσεων.

Η A.H.E.P.A. (American Hellenic Progressive & Educational Association / Αμερικανο – Ελληνική Προοδευτική & Εκπαιδευτική Ένωση) ιδρύθηκε το 1922, στην Αμερική, από οκτώ Έλληνες μετανάστες. Στη διάρκεια των δεκαετιών με δαπάνες της οργάνωσης, έγιναν δεκάδες κοινωνικά έργα και υποδομές στην μεταπολεμική Ελλάδα (Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης, ομώνυμη πτέρυγα στον «Ευαγγελισμό», κ.α.). Σήμερα τα μέλη της A.H.E.P.A., ξεπερνούν τις σαράντα χιλιάδες στην Αμερική και τα χίλια σε όλη την Ελλάδα (A.H.E.P.A. Hellas).

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.