Ομαλοποιείται η κατάσταση στο εργαστήριο μοριακής βιολογίας του Νοσοκομείου Κοζάνης – Διπλασιάζεται ο αριθμός των τεστ που θα μπορούν να διενεργηθούν

Στο εργαστήριο μοριακής βιολογίας (real time-PCR) του Γ.Ν. Κοζάνης, λόγω καθυστέρησης παράδοσης αντιδραστηρίων κατά μία ημέρα από την προμηθεύτρια εταιρία, δημιουργήθηκε εκτάκτως μια επιπλέον μεγάλη συγκέντρωση δειγμάτων προς εξέταση, πέραν της συνήθως υπερφόρτωση η οποία έβγαλε εκτός προγράμματος το εργαστήριο, το οποίο λειτουργεί 24 ώρες και 7 ημέρες την εβδομάδα.

Η κατάσταση βαίνει σε ομαλοποίηση και το εργαστήριο από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας επανέρχεται στην πρότερη λειτουργική του κατάσταση.

Εκτός τούτου, επειδή στο Νοσοκομείο μας, φοβόμασταν την αύξηση του αριθμού των συνανθρώπων μας που θα προσβάλλονταν από τον κορωνοϊο, είχαμε ήδη παραγγείλει και νέο επιπλέον συνοδό εξοπλισμό για το εργαστήριο, η παράδοση του οποίου αναμένεται στο τέλος του δεκαημέρου που διανύουμε. Εξοπλισμό με την βοήθεια του οποίου θα διπλασιαστεί ο αριθμός των τεστ που θα μπορεί να διενεργεί το εργαστήριο μοριακής βιολογίας (real time-PCR) του Γ.Ν. Κοζάνης, υπερκαλύπτοντας και την οποιαδήποτε πιθανή αύξηση των προς εξέταση δειγμάτων.

Εκ της Διοικήσεως

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.