Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανάπλασης, συντήρησης και η τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα, στο γήπεδο ποδοσφαίρου 5×5 στη Νεάπολη ΒοΐουΟλοκληρώθηκαν οι εργασίες ανάπλασης, συντήρησης και η τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα, στο γήπεδο ποδοσφαίρου 5χ5 στο Δημοτικό Διαμέρισμα της Νεάπολης.

Πιο αναλυτικά πραγματοποιήθηκαν παρεμβάσεις που αφορούν την αποξήλωση του ήδη υπάρχοντος συνθετικού χλοοτάπητα και την αντικατάστασή του από νέο, την συντήρηση της υφιστάμενης περίφραξης του γηπέδου και την αντικατάσταση των φθαρμένων μερών της, καθώς και την εξ ολοκλήρου αναβάθμιση του φωτισμού του γηπέδου.

Η εν λόγω παρέμβαση θα συμβάλλει, στην αισθητική αναβάθμιση του χώρου, στην αύξηση του επιπέδου ασφαλείας των αθλούμενων και θα αποτελέσει έναν ανανεωμένο χώρο αναψυχής και άθλησης των Δημοτών.

Η χρηματοδότηση της παραπάνω δράσης πραγματοποιήθηκε από τους πόρους του προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.