Διανομή τροφίμων σε ευπαθείς ομάδες του Δήμου Βελβεντού – Δωρεά του Κοινωφελούς Ιδρύματος ”Σταύρος Νιάρχος”



Ο Δήμος Βελβεντού σε συνεργασία με την ΚΕΔΕ και αξιοποιώντας δωρεά του Κοινωφελούς Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (Ι.Σ.Ν.) πρόκειται να υλοποιήσει ειδικό πρόγραμμα ενίσχυσης ευπαθών κοινωνικών ομάδων που έχουν πληγεί από τις οικονομικές συνέπειες του κορωνοϊού COVID-19. Συγκεκριμένα πρόκειται για την εφάπαξ διανομή τροφίμων μακράς διάρκειας, τα οποία έχουν ήδη παραληφθεί από τον Δήμο Βελβεντού, συνολικής αξίας 1.415,07€, για 100 δημότες, μόνιμους κατοίκους του Δήμου Βελβεντού που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Η διανομή θα υλοποιηθεί τις επόμενες βδομάδες με σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με τις αιτήσεις και τα δικαιολογητικά που θα κατατεθούν από τους ενδιαφερόμενους.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΥΝΑΦΘΟΥΝ

Αίτηση (υπάρχει και στην ιστοσελίδα του Δήμου www.velventos.gr )
Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας
Εκκαθαριστικό φορολογικού έτους 2019
Βεβαίωση ανεργίας σε ισχύ (εφόσον υπάρχει)
Γνωμάτευση ΚΕΠΑ εφόσον πρόκειται για Άτομα με Αναπηρία
Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας & πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης τα οποία θα εκδοθούν απευθείας από το Δήμο.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση με έναν από τους δυο παρακάτω τρόπους: 1.- Ηλεκτρονικά, με την επισύναψη της αίτησης υπογεγραμμένης και των απαιτούμενων δικαιολογητικών, στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: homehelp@velvento.eu 2.- Αυτοπροσώπως στο Δημαρχείο μόνον κατόπιν ραντεβού στο Γραφείο «Βοήθεια στο Σπίτι» (Ισόγειο), από τη Δευτέρα 16/11/2020 ως την Παρασκευή 20/11/2020 κατά τις ώρες 16.00 έως τις 19.00.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2464 350310 & 2464350300
Πληροφορίες: Ρήγα Ελένη & Παπανώτα Άννα.

Ο Δήμαρχος Βελβεντού
Μανώλης Κ. Στεργίου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.