Ανακαινίστηκε πλήρως η Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Κοζάνης



To Mαμάτσειο Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης με την παρούσα θα ήθελε να εκφράσει τις ειλικρινείς ευχαριστίες στο σωματείο ‘‘Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος’’, το οποίο με την υποστήριξη του ομίλου “Ελληνικά Πετρέλαια”, προχώρησε σε μία σημαντική χορηγία – δωρεά προς την Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Κοζάνης.

Η δωρεά πέραν της παροχής ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού περιλαμβάνει και οικοδομικές παρεμβάσεις καθώς και την πλήρη ανακαίνιση νέου χώρου που διαμορφώθηκε ως αίθουσα Επειγόντων Παιδιατρικών Περιστατικών. Δημιουργήθηκε έτσι ένας σύγχρονος χώρος που εξασφαλίζει εξαιρετική λειτουργικότητα, άνεση και προστασία των ασθενών.

Ταυτόχρονα αναβαθμίζει σημαντικά τη δυνατότητα παροχής σωστών υπηρεσιών από το προσωπικό της κλινικής στους μικρούς ασθενείς που προσέρχονται στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.

Η κοινωνική ευαισθησία και η ανθρωπιστική δράση του σωματείου ‘’Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος’’ και του ομίλου “Ελληνικά Πετρέλαια” αναδεικνύεται για άλλη μια φορά μέσω αυτής της προσφοράς στο Γ.Ν. Κοζάνης.

Η Δ/ΝΤΡΙΑ ΤΗΣ Π/Δ ΚΛΙΝΙΚΗΣ         Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

ΛΙΑΝΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ                             ΓΚΑΝΑΤΣΙΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.