Έφυγε από τη ζωή ο Γεώργιος Βουχάρας, ιδρυτικό μέλος του Κέντρου Προστασίας Καταναλωτών Δυτικής Μακεδονίας – Συλλυπητήρια μηνύματα



Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Κέντρου Προστασίας Καταναλωτών (ΚΕ.Π.ΚΑ.) Δυτικής Μακεδονίας ευχόμαστε καλό ταξίδι και Καλό Παράδεισο στον κ. Γεώργιο Βουχάρα και εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στα παιδιά του και στους οικείους του.

Ο κ. Γεώργιος Βουχάρας ήταν εκ των ιδρυτικών μελών του Κέντρου Προστασίας Καταναλωτών Δυτικής Μακεδονίας, διετέλεσε μεταξύ άλλων ταμίας του ΚΕ.Π.ΚΑ. και ήταν Πρόεδρος της Ελεγκτικής Επιτροπής.

Ήταν άνθρωπος με ήθος, σεβασμό και ανιδιοτέλεια και όλοι εμείς νιώθουμε υπερήφανοι που συνεργαστήκαμε μαζί του. Θα τον θυμόμαστε πάντα με το γλυκό του χαμόγελο και την ατελείωτη διάθεσή του για προσφορά στην κοινωνία και στους συνανθρώπους του.

Έφυγε ένας γλυκός άνθρωπος.

Καλό Παράδεισο κ. Γιώργο.

Για το Δ.Σ. του ΚΕ.Π.ΚΑ. Δυτικής Μακεδονίας
Ο Πρόεδρος
Βασίλειος Ιωαννίδης


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Πολιτικών Συνταξιούχων Νομού Κοζάνης εύχεται στον εκλιπόντα Γεώργιο Βουχάρα, διατελέσαντα επί σειρά ετών Πρόεδρο του Συνδέσμου μας, ΑΙΩΝΙΑ τη Μνήμη του και καλόν Παράδεισο.

Στη δε Οικογένειά του εκφράζει τα θερμά του Συλλυπητήρια και αντί στεφάνου καταθέτει στη Μνήμη του το ποσό των 150,00 ευρώ στο Τιάλειο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Κοζάνης και 150,00 ευρώ στο Ειδικό εργαστήριο Κοζάνης (Κέντρο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών με Ειδικές Ανάγκες) ΚΕΚΑ ΑμΕΑ.

Το Δ.Σ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.