Βράβευση του φοιτητή Damjan Kozarov του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας από το Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ Jens Stoltenberg

Σπουδαία διεθνή διάκριση πέτυχε ο φοιτητής του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας κ. Damjan Kozarov με τη συμμετοχή του στο διαγωνισμό βίντεο στο πλαίσιο της ΝΑΤΟ 2030 Youth Summit.

Σε μία διαδικτυακή απονομή, η οποία έλαβε χώρα τη Δευτέρα 9/11/2020 κατά τη διάρκεια των εργασιών της συνάντησης νέων, ο κ. Kozarov βραβεύτηκε από το Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ κ. Jens Stoltenberg για το βίντεο που δημιούργησε σχετικά με την υποχώρηση της στάθμης των υδάτων της λίμνης των Πρεσπών ως αποτέλεσμα της κλιματικής αλλαγής και τις συνέπειες αυτής τόσο στο οικοσύστημα της λίμνης των Πρεσπών όσο και στην τοπική οικονομία των 3 εθνών που συνορεύουν στη λίμνη.

Το ΝΑΤΟ σχεδιάζοντας την ατζέντα του για το 2030, έδωσε βήμα στους νέους 18-35 ετών των χωρών μελών και χωρών εταίρων της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας, καλώντας τους να εκφράσουν τις ανησυχίες τους για την ασφάλεια και την ειρήνη καθώς και τις προσδοκίες τους από τον Οργανισμό για το μέλλον.

Ο κ. Kozarov ο οποίος είναι υπότροφος του Υπουργείου Εξωτερικών, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ευχαρίστησε μεταξύ άλλων, το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στο Μοναστήρι και ιδιαίτερα τον Πρόξενο κ. Αχιλλέα Ρακίνα για την υποστήριξη της συμμετοχής του.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.