Διαθέσιμες οι υπηρεσίες delivery και take away στο κατάστημα Goody’s Burger House Κοζάνης – Δείτε τον τιμοκατάλογοΤο φαγητό και οι αγαπημένες μας Goody’s Burger House γεύσεις έχουν πάντα τη δύναμη να μας φτιάχνουν τη διάθεση! Κι αυτό το χρειαζόμαστε τώρα περισσότερο από ποτέ! Για το λόγο αυτό συνεχίζουμε να ετοιμάζουμε για εσάς τις απολαυστικές Goody’s γεύσεις και να σας τις προσφέρουμε στην πόρτα σας. Γιατί, όσο μακριά κι αν είμαστε, πάντα θα βρίσκουμε τρόπο να είμαστε κοντά σας.

Με ένα τηλεφώνημα στο 18365 παραγγείλτε τις αγαπημένες σας γεύσεις με την διασφάλιση της ποιότητας και της υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων που όλα αυτά τα χρόνια σας παρέχει η εταιρία, μέσα από τον διαπιστευμένο φορέα Πιστοποίησης TUV HELLAS (NORD) Συστήματα Διαχείρισης (ISO 9001 Ποιότητας και ISO 22000 Ασφάλειας Τροφίμων).

Δείτε εδώ τον τιμοκατάλογο του Goody’s Burger House Κοζάνης και μέσω των υπηρεσιών take away και delivery απολαύστε τις αγαπημένες σας γεύσεις!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.