Βίντεο: Το αδιαχώρητο λίγο πριν το lockdown στην Κοζάνη – Ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση σε δρόμους και καταστήματα της πόλης για τα τελευταία ψώνια



Ιδιαίτερα αυξημένη ήταν η κίνηση στους δρόμους της Κοζάνης αλλά και στα εμπορικά καταστήματα της πόλης τις τελευταίες μέρες μετά την εξαγγελία του Πρωθυπουργού για εθνικό lockdown, καθώς ο κόσμος φαίνεται να ξεχύθηκε κυριολεκτικά στους δρόμους για τα τελευταία του ψώνια. Αποκορύφωμα της κίνησης παρατηρήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 6 Νοεμβρίου, με την εικόνα στην πόλη της Κοζάνης να θυμίζει άλλες εποχές.

Η κίνηση που παρατηρήθηκε στους δρόμους ήταν ιδιαίτερα αυξημένη από την Τρίτη, όπου έδειχνε ότι η πόλη είχε μπει σχεδόν στην κανονικότητα της, ενώ είχε ξεκινήσει για τα εμπορικά καταστήματα και οι ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις.

Τα καταστήματα εστίασης από την άλλη πλευρά, βρίσκονται σε χειρότερη μοίρα, αφού είναι ήδη κλειστά εδώ και μέρες. Όπως αναφέρουν οι ιδιοκτήτες, πρόκειται για ολική καταστροφή των καταστημάτων τους ενώ κάποιοι από αυτούς αναφέρουν ότι δεν θα ξανανοίξουν.

Η πόλη μπαίνει και πάλι σε ρυθμούς καραντίνας από το πρωί του Σαββάτου, ενώ η Κοζάνη είναι από τις πρώτες κόκκινες περιοχές και μετρά ήδη τις πληγές της. Άδικο λένε πολλοί πολίτες για την περιοχή της Κοζάνης, όπου έχει μπει πολύ πιο νωρίς από άλλες περιοχές σε καραντίνα.

Μεγάλο ερωτηματικό που μεταφέρουν καταστηματάρχες στο KOZANILIFE.GR,  παραμένει το αν θα δοθούν αποζημιώσεις στις πληττόμενες επιχειρήσεις για το χρονικό διάστημα που αναλογεί για την περιοχή.

Δείτε το βίντεο του KOZANILIFE.GR από το βράδυ της Παρασκευής 6/11 στην Κοζάνη:

 

 

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.