8ο Γυμνάσιο: Το όραμά τους για μια καλύτερη Κοζάνη κοινοποιούν με επιστολές τους στο δήμαρχο οι μαθητές

Μια αξιόλογη πρωτοβουλία ανέλαβαν οι μαθητές και οι μαθήτριες του 8ου Γυμνασίου Κοζάνης, αποστέλλοντας επιστολές στο δήμαρχο, Λάζαρο Μαλούτα, όπου αποτυπώνουν τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους.

Οι μαθητές/-τριες των δύο τμημάτων της Γ΄ τάξης, υπό την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού και διευθύντριας του σχολείου Δρ. Ελένης Γερούση, προτείνουν λύσεις και οραματίζονται μία καλύτερη Κοζάνη μέσα από τα κείμενά τους.

Τις επιστολές των μαθητών παρέδωσε προσωπικά στο δήμαρχο η κ. Γερούση, επισημαίνοντας πως «Είναι χρέος όλων μας να ακούμε τα παιδιά μας, για να σχεδιάσουμε το μέλλον στα μέτρα των προσδοκιών τους».

Ο κ. Μαλούτας ευχαρίστησε θερμά την διευθύντρια του 8ου Γυμνασίου και τη συνεχάρη για την πρωτοβουλία.

Παράλληλα, ο δήμαρχος Κοζάνης εξέφρασε τη διάθεση να επικοινωνήσει με τα παιδιά μέσω τηλεδιάσκεψης, ώστε να τους μεταφέρει προσωπικά τις εντυπώσεις του, αλλά και να απαντήσει στα ερωτήματα και τους προβληματισμούς που θέτουν στις επιστολές τους.

Η εν λόγω δράση εντάσσεται σε μία προσπάθεια εξωστρέφειας του σχολείου και των μαθητών, για να καλλιεργηθεί η κριτική τους σκέψη, ώστε να γίνουν υπεύθυνοι πολίτες του αύριο.

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.