Betmarket United: Europe Edition 27-29 Οκτωβρίου



Germanos: Παιδιά εγώ τα πρώτα κιλάκια τα έβαλα. Πίτσα την προηγούμενη Τρίτη, μπέργκερ την Τετάρτη και την Πέμπτη για «σβήσιμο» κεμπάμπ. Το πρόγραμμα θα επαναληφθεί, όπως τις ασκήσεις στο γυμναστήριο… 1, 2 ,3 και…!

Γιώργος Σιώμος: Ετσι όπως πάει η φάση παιδιά, αν δεν μας διώξουν οι γυναίκες από το… σπίτι τώρα που κάθε βδομάδα έχει Champions League & Europa League, να είστε σίγουροι πως δεν θα το κάνουν ποτέ! Ελα, μην μασάτε σας έχω ιδέα! Θα ακολουθήσουμε Germano αυτήν την εβδομάδα και ελπίζω να μας πληρώσει ώστε να πάρουμε κανά δωράκι στις γυναίκες και… σώσουμε το τομάρι μας!

Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ Τρίτη 27/10/2020

Χρήστος Στεργίου: Κλείνω το ένα ματς, ανοίγω το άλλο. Το κλείνω, ανοίγω το τρίτο. Δεν θυμάμαι πότε ξεκίνησα τη συγκεκριμένη διαδικασία, αλλά κοντεύω να μάθω τις αποδόσεις απέξω και μια να παίξω δεν βρίσκω. Πάλι στα ειδικά με βλέπω, αν και έχουν μια ιδιαίτερη νοστιμιά τα συγκεκριμένα. Ασχημα είναι δηλαδή να πληρωθείς το 1.87 για over 8,5 προσπάθειες προς την εστία στο Μαρσέιγ-Σίτι; Ούτε να σε νοιάζει αν θα μπει, ούτε εκνευρισμένες ιαχές «κάντο καλύτερα ρε», αφήστε που δεν έχει και var να μας πάρει πίσω την τελική, αν δεν μπει γκολ!

Germanos: Περιμένετε να μιλήσω για την τεράστια Γκλάντμπαχ ; Εντάξει, 5 δεν θα ρίξουμε όπως κάναμε κάποτε, δεν έχουμε (ακόμη) το επίπεδο, όμως… ερχόμαστε. Να τονίσω όμως ότι ο Μπουκ δίνοντας 3,60 τη νίκη της Γκλάντμπαχ, φαίνεται ότι… ξέρει. Προσωπικά βλέπω να τρώμε γκολ από στημένο και κεφαλιά του Ράμος, πληρώνει 3+. Ετσι και αλλιώς αμυντικά στις στημένες φάσεις είμαστε εύθραυστοι, το είδαμε και με Ίντερ. Που θα εστιάσω για μπετ της Τρίτης, μα φυσικά στο γκολ/γκολ ημιχρόνου της Σάλτσμπουργκ στη Μαδρίτη απέναντι στην Ατλέτικο. Μόλις 2 γκολ/γκολ ημιχρόνου την προηγούμενη αγωνιστική, ας γίνει και τώρα το ένα από τη Σάλτσμπουργκ.

Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ Τετάρτη 28/10/2020

Γιώργος Σιώμος: Μόνο αν αυτοκτονήσει η Τσέλσι δεν θα καταφέρει να κερδίσει την Κράσνονταρ των τόσων αγωνιστικών προβλημάτων (την Κυριακή είχε μόλις 5 παίκτες στον πάγκο). Μικρό το διπλό, με χάντικαπ ενός γκολ (-1,5) ωστόσο η απόδοση σκαρφαλώνει στο 2.20 και κάπου εκεί (ας πούμε ότι)… τρώγεται.

Χρήστος Στεργίου: Nα έχουμε το νου μας, δηλαδή, αν βρούμε κανένα στοίχημα πως δεν θα κάνει και τις 5 αλλαγές που δικαιούται. Εμένα πάντως μου αρέσει και το 1.80 στο over του Γιουβέντους-Μπαρσελόνα. Μην λέμε πάλι τα ίδια για τον Πίρλο.

Germanos: Μπορούμε να μιλήσουμε ώρες ατελείωτες για τη Λειψία, για το project που ακολουθεί πιστά, για τα ταλέντα που έχει, για το ρόστερ, το οποίο σε μερικά χρόνια για να πάρεις παίκτη της θα πρέπει να υπολογίζεις με μίνιμουμ 50 Μ. Ναι μπορούμε να το κάνουμε αλλά σήμερα θα μιλήσουμε για το πώς θα χάσει στο Μάντσεστερ. Στο 2,25 η United, που μπορεί να μην είναι στα τοπ της, όμως η απόδοση μοιάζει value απέναντι σε μια άπειρη ομάδα. Με όλο το σεβασμό κυρία Λειψία, έχεις πολλά ακόμα να κάνεις για να πληρώνεις τόσο λίγο στο Old Trafold.

Προγνωστικά Γιουρόπα Λιγκ Πέμπτη 22/10/2020

Germanos: Τόσα πολλά παιχνίδια την Πέμπτη, πολλές επιλογές, θέλει όμως προσοχή, καλό ρεπορτάζ και φυσικά μερικές ώρες πριν τα παιχνίδια να ξέρεις τι 18άδα θα επιλέξουν οι προπονητές, γιατί συνήθως αυτά αλλάζουν εντός ωρών. Εγώ σε ένα ματς θα σταθώ, στο Νις – Μπερ Σεβά. Απίστευτα soft ομάδα η Νις, την είδα με Λεβερκούζεν και δεν πίστευα στα μάτια μου. Ευάλωτη αμυντικά, μπροστά πολύ ταλέντο, όμως η μπάλα δεν… έμπαινε. Πάρα πολύ εφικτό το γκολ/γκολ ημιχρόνου στο 4,33. Όλα οδηγούν σε αυτήν την επιλογή.

Χρήστος Στεργίου: Εγώ θα επιμείνω πως οι Ισπανίδες με το πρόγραμμα που έχουν εύκολα θα αφήσουν στην άκρη τη διοργάνωση. Σιγά μην κάτσει τώρα η Βιγιαρεάλ με ταξίδι τόσα χιλιόμετρα να βάλει και βασικούς με την Καραμπάγκ. Ασο θα παίξω εγώ τώρα και εσύ περίμενε να βγουν οι αποστολές και να το πάρεις 1,5 μονάδα κάτω!

Γιώργος Σιώμος: Μόλντε άσο την Πέμπτη κόντρα στην αποδυναμωμένη Ραπίντ Βιέννης, η Νορβηγίδα στην έδρα της είναι αρκετά δυνατή, παίζεται το 2.40 του άσου. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να βρει ένα γκολ στην Ισπανία, ανάμεσα σε over και g/g θα επιλέξω όμως το πρώτο. Στο 1.90, με την Γρανάδα να είναι… καυτή και τον Δικέφαλο του Βορρά να αναζητά αποτέλεσμα ενώ αμυντικά αντιμετωπίζει προβλήματα.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα όπως είναι η Bet365, να δείτε αναλυτικές αξιολογήσεις και πληροφορίες καθώς και τις κριτικές των παικτών για όλα τα στοιχηματικά site.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.