Μηχανοκίνητη πορεία για την επέτειο της 28η Οκτωβρίου στην Πτολεμαΐδα



Από την ομάδα του fb Πτολεμαίοι Μακεδόνες:

Πτολεμαίοι Μακεδόνες, φίλες και φίλοι της ομάδας, θα πρέπει να γνωρίζουμε όλες και όλοι μας πως κανείς αρχηγός κράτους, κανένα έθνος και κανένας λαός δε διακρίθηκε και δεν έμεινε στην ιστορία από τα ΝΑΙ που έχει πει.

Η ένδοξη ιστορία της Πατρίδας μας έχει γραφτεί από τα αιματοβαμμένα ΟΧΙ των προγόνων μας, που χάρη σε αυτά τα ΟΧΙ μπόρεσε η Ελλάδα να σταθεί στα πόδια της.

Κάθε χρόνο στις 28 Οκτωβρίου τιμούμε το ηρωικό ΟΧΙ που βροντοφώναξε σύσσωμος ο Ελληνικός λαός απέναντι στον φασισμό.

Ένα ΟΧΙ που ακούστηκε ταυτόχρονα από τον ΈΒΡΟ μέχρι την ΚΡΗΤΗ και όπου πολύ γρήγορα μετατράπηκε σε ΑΕΡΑΑΑ στα παγωμένα βουνά της Πίνδου, καταφέρνοντας να πετάξουν τον φασισμό κυριολεκτικά στη θάλασσα.

Ένα ΟΧΙ που μετατράπηκε σε “τα οχυρά δεν παραδίδονται, καταλαμβάνονται” στα οχυρά του Ρούπελ.

Ένα ΟΧΙ που δαφνοστεφάνωσε το νησί της Κρήτης.

Φέτος δυστυχώς αποφασίστηκε να μην τιμηθούν όλοι αυτοί όπως τους πρέπει. Χρέος λοιπόν όλων μας είναι να τους τιμήσουμε με κάθε νόμιμο τρόπο.

Έτσι οι Πτολεμαίοι Μακεδόνες αποφασίσαμε να συμμετέχουμε στο πανελλαδικό κάλεσμα για ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ μέσα στις πόλεις.

Καλούμε λοιπόν όλες και όλους με τις ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΕΣ στα οχήματά σας (αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες κτλ) και τηρώντας τα προβλεπόμενα μέτρα, να κάνουμε τον γύρο της πόλης όπου μαζί με την τιμή που θα αποδώσουμε στους ήρωες του έπους του ‘40 ΝΑ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛOΡΙΖΟ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟ

ΝΑ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

Υ.Γ.:Η πορεία θα ξεκινήσει στις 11:30 απέναντι από τη σχολή της πυροσβεστικής στην Πτολεμαΐδα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.