Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στο ΕΠΑΛ Σερβίων το έργο «Mάθε να σώζεις μια ζωή – Μπορείς»



Η μαθητική κοινότητα του ΕΠΑΛ Σερβίων χαιρετίζει την επιτυχή ολοκλήρωση του επιδοτούμενου προγράμματος «Mάθε να σώζεις μια ζωή – Μπορείς»

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στο ΕΠΑΛ Σερβίων το έργο «Mάθε να σώζεις μια ζωή – Μπορείς» στο πλαίσιο της δράσης «Μια νέα αρχή στα ΕΠΑΛ» και υπό την αιγίδα του «ΝΟΗΣΙΣ» – Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας.

Το εν λόγω έργο χρηματοδοτήθηκε από το ΕΣΠΑ μέσω του επιχειρηματικού προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» και περιλάμβανε την ενημέρωση και εκμάθηση βασικών πρώτων βοηθειών με απώτερο σκοπό οι μαθητές να γνωρίσουν και να εφαρμόσουν τις τεχνικές εφαρμογές ώστε να αναγνωρίσουν μια επείγουσα κατάσταση και να κατακτήσουν την αλληλουχία των βημάτων που θα ακολουθήσουν ώστε να εφαρμόσουν τις πρώτες βοήθειες.

Στο έργο συμμετείχαν οι μαθητές της Α’ τάξης και ο τομέας Υγείας πρόνοιας και ευεξίας του ΕΠΑΛ Σερβίων με συντονίστρια καθηγήτρια την κ. Βλαχάβα Παρασκευή, κλάδου ΠΕ87.02 και συνεργαζόμενους καθηγητές, την Δεληγιάννη Καλλιόπη ΠΕ82 και Γυλτίδης Χρήστος ΠΕ11.

Το εγχείρημα αποτέλεσε μια πρωτόγνωρη και επιμορφωτική εμπειρία για τους μαθητές του ΕΠΑΛ Σερβίων.

Ο Διευθυντής του ΕΠΑΛ Σερβίων
Κυριάκος Τσολακίδης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.