Δείτε τα αποτελέσματα εκλογών Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Γυμνασίου Κοζάνης «Βαλταδώρειο»



Αγαπητοί γονείς, με την παρούσα ανακοίνωση θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στην προγραμματισμένη Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου της Πέμπτης 15 Οκτωβρίου 2020 πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. του Συλλόγου μας.

Μετά τη ψηφοφορία, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου πραγματοποίησε την πρώτη του τακτική συνεδρίαση στην οποία αποφασίστηκαν οι αρμοδιότητες των μελών, ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Στέφανος Κούρτης
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Αλέξανδρος Χονδροκώστας
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Δημήτριος Παπαδημητρίου
ΤΑΜΙΑΣ: Κλήμης Μαχαιρίδης
ΜΕΛΟΣ: Αθανάσιος Πλόσκας
Η σύνθεση της νέας Ελεγκτικής Επιτροπής είναι:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ιωάννα Κουτσοσίμου
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Χρυσοβαλάντου Μούσιου
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Μαγδαληνή Κική

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη που συμμετείχαν στη Γενική Συνέλευση και τα απερχόμενα μέλη του Δ.Σ. για τη συμμετοχή και την προσφορά τους στις δράσεις του Συλλόγου μας.

Θεωρούμε ότι ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Κοζάνης «Βαλταδώρειο» είναι ο κατεξοχήν αρμόδιος θεσμός μέσα από τον οποίο, το σχολείο (Διεύθυνση και Εκπαιδευτικό Προσωπικό) και οι γονείς μπορούν να συνεργαστούν για την επίτευξη της καλύτερης δυνατής εκπαίδευσης-προόδου των παιδιών μας.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη που μας επιδείξατε. Θα είμαστε σε τακτική επικοινωνία για όλα τα θέματα που αφορούν στο σχολείο και στα παιδιά μας και θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι καθ’ όλη τη θητεία μας, θα έχουμε ως μοναδικό γνώμονα το συμφέρον των παιδιών μας. Ως νέο Δ.Σ. θα μοιραστούμε σύντομα τις ιδέες μας για τα επόμενα “βήματα” του Συλλόγου και είμαστε πάντα δεκτικοί να συζητήσουμε διάφορες προτάσεις ή εισηγήσεις σας, τις οποίες μπορείτε να στέλνετε στο email του Συλλόγου “sgkk1gkbaltadoreio@gmail.com”. Ανακοινώσεις και νέα του Συλλόγου Γονέων θα βρίσκεται στη σελίδα στο Facebook “Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Γυμνασίου Κοζάνης «ΒΑΛΤΑΔΩΡΕΙΟ»” και σύντομα στη νέα ιστοσελίδα μας.

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Στέφανος Κούρτης

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Δημήτριος Παπαδημητρίου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.