Ο Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης πιο κοντά στους Επιχειρηματίες και στο Καταναλωτικό κοινό με το νέο ανανεωμένο site



Η νέα εποχή στην οποία εισερχόμαστε οι επιχειρήσεις χαρακτηρίζεται από ραγδαίες μεταβολές στην ισορροπία της αγοράς -ειδικά στον χώρο του λιανικού εμπορίου- και σε ένα τέτοιο πλαίσιο, είναι προφανές ότι απαιτείται συνεχής εμπορική προσαρμογή, υιοθέτηση νέων τρόπων επικοινωνίας και προσέγγισης με το καταναλωτικό κοινό και κυρίως αλλαγή της επιχειρηματικής μας αντίληψης. 

Με γνώμονα τα παραπάνω, ο Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης, προχωρά στο πρώτο επίπεδο προσαρμογής του και δημιουργεί χρήσιμα εργαλεία για τις Επιχειρήσεις – Μέλη του αλλά και για το καταναλωτικό τους κοινό, αρχίζοντας από την μετατροπή λειτουργίας του ιστοχώρου του σε Διαδικτυακή Κοινότητα. 

Ο νέος ιστοχώρος αποτελεί ένα εκ των βασικών σημείων εκκίνησης ως προς την συν-δημιουργία του «εμπορικού brand» της πόλης της Κοζάνης γιατί προάγει την συνεργασία και τον διάλογο μεταξύ των Επιχειρήσεων, προτείνει νέες χρηστικές υπηρεσίες στα Μέλη του και παράλληλα διαμορφώνει το online πλαίσιο στο οποίο θα εντάσσονται συνεχώς νέα επιχειρηματικά εργαλεία. 

Η online κοινότητα διαθέτει περιοχή μελών με προσωπικό & επιχειρηματικό profil, υπηρεσίες αγγελιών για τα εγγεγραμμένα μέλη, ομάδες συζητήσεων, γνωσιακή βάση δεδομένων για τις επιχειρήσεις η οποία θ’ αναπτύσσεται συνεχώς καθώς και τομέα ενημέρωσης με νέα για τις δράσεις του Συλλόγου αλλά και του ευρύτερου εμπορικού, φορολογικού και νομικού χώρου. 

Για αυτό το μεγάλο βήμα ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία τις: officeshop.services (https://officeshop.services) καθώς και την Leading Brands Agency Greece (https://leadingbrands.gr ) οι οιποίες εργάστηκαν αφιλοκερδώς.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.