Μικρομεσαίες επιχειρήσεις: Επιβεβλημένη η προστασία τους την περίοδο της καραντίνας – Του Χάρη Κάτανα

Οφείλουν να προστατευθούν άμεσα οι επαγγελματίες λιανικής πώλησης όπου έκλεισαν τις επιχειρήσεις τους λόγω της καραντίνας. Υπάρχουν παρά πολλά προϊόντα όπου δεν είναι είδη πρώτης ανάγκης, ενώ την ίδια στιγμή πωλούνται στις αλυσίδες των σούπερ μάρκετ, που κατά το νόμο μένουν ανοικτά για την προμήθεια του καταναλωτικού κοινού σε προϊόντα πρώτης ανάγκης. Προϊόντα πρώτης ανάγκης ονομάζονται τα βρώσιμα και τα πόσιμα και όχι τα παπούτσια, τα ρούχα, τα είδη προικός, τα καλλυντικά κ.α συναφή.

Πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα προστασίας κατά αυτού του φαινομένου. Η πώληση πάσης φύσεως προϊόντων της περίοδο της καραντίνας από τις μεγάλες αλυσίδες των σούπερ μάρκετ δημιουργεί ξεκάθαρα το φαινομένου του αθέμιτου ανταγωνισμού προς τους μικρομεσαίους εμπόρους λιανικής πώλησης. Επι δεκαετίες είναι η ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας, πρέπει να προστατευθούν για να υπάρχουν ως ελεύθεροι επαγγελματίες και μετά το πέρας του κορονοϊού.

Κάτανας Χάρης

 

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.