Κορονοϊός: “Πρόβα” η Κοζάνη για τα επόμενα lockdown – Στα… βήματα του Παρισιού η Αττική



Έχει περάσει ακριβώς ένας μήνας από την επιβολή των νέων μέτρων στην Αττική για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, αλλά δυστυχώς τα ημερήσια κρούσματα που καταγράφονται στην πρωτεύουσα παραμένονται σε υψηλά επίπεδα.

Από τα 453 κρούσματα κορονοϊού που ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) το απόγευμα της Πέμπτης (15.10.2020), στην Αττική εντοπίστηκαν τα 207. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρακολουθεί τα στοιχεία και τις συστάσεις των λοιμωξιολόγων και δεν θα διστάσει να επιβάλει lockdown, αν αυτό κριθεί αναγκαίο.

Η επιβολή απαγόρευσης της κυκλοφορίας το βράδυ -όπως αποφασίστηκε στο Παρίσι- μπορεί να μπει στο “τραπέζι”, σύμφωνα με τους επιστήμονες, καθώς η πρωτεύουσα παραμένει σε κόκκινο συναγερμό, με το κέντρο της Αθήνας, την Καλλιθέα, τη Νίκαια και το Περιστέρι να βρίσκονται στο επίκεντρο.

Η Κοζάνη ήταν η πρώτη περιφέρεια της χώρας, στην οποία επιβλήθηκε τοπικό lockdown και δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν και άλλα στις περιφέρειες, όπου τα στοιχεία για την εξάπλωση του κορονοϊού είναι ανησυχητικά, αναλόγως με τα αποτελέσματα, που αναμένεται να φανούν σε δύο εβδομάδες.

Από το newsit.gr

2 σχόλια στο άρθρο “Κορονοϊός: “Πρόβα” η Κοζάνη για τα επόμενα lockdown – Στα… βήματα του Παρισιού η Αττική

  1. Προβληματισμενη

    - Edit

    Απαντήστε

    Πρόβατααααα έπρεπε να λέει. Άιντε ξυπνάτε. Δεν έχει τα κότσια να το κάνει στην Αθήνα ας το κάνει στην Κοζάνη. Εκεί που κάνεις δεν μιλάει δεν αντιδράει σε τίποτα. Κλείνουν τα Αης μηδέν αντίσταση. Βουρ για την εξόντωση μας λοιπόν. Πορεία διαμαρτυρίας στην Αθήνα με 15.000 κόσμο και σε κανέναν δεν φάνηκε παράξενο που δεν αποτραπεί κάτι τέτοιο εν καιρό κορονοιου. Ας μαζευτούμε αύριο να κάνουμε και εμείς σαν νόμος πορεία διαμαρτυρίας…. Κρίμα στον κοσμάκη που θα χάσει την δουλειά του και στις επιχειρήσεις που θα βάλουν λουκέτο. Πρόβατα ξυπνάτε…..

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.