Ο κορονοϊός φέρνει νωρίτερα… μελομακάρονα και κουραμπιέδες!



“Ζούμε περίεργες εποχές με την πανδημία του κορονοϊού, λίγο η αναδουλειά στα αρτοποιεία, λίγο οι δυσκολίες για όλο τον κόσμο, ‘γεννάνε’ τις διαθέσεις”

Νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά έκαναν φέτος την εμφάνιση τους στους φούρνους της Θεσσαλονίκης τα πιο «διάσημα» χριστουγεννιάτικα γλυκά, τα μελομακάρονα και οι κουραμπιέδες, σε μία προσπάθεια των αρτοποιών να γλυκάνουν και παράλληλα να δελεάσουν τους καταναλωτές, στη δύσκολη περίοδο της πανδημίας του κορονοϊού.

Οι μυρωδιές από τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες έχουν ήδη «πλημμυρίσει» τους φούρνους, παρά τις υψηλές θερμοκρασίες της εποχής, ενώ οι καταναλωτές φαίνεται να δίνουν από τώρα …ψήφο εμπιστοσύνης στις χριστουγεννιάτικες γεύσεις, σύμφωνα με την πρόεδρο του σωματείου αρτοποιών Θεσσαλονίκης «Ο Προφήτης Ηλίας», Έλσα Κουκουμέρια.

Η κ. Κουκουμέρια, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ «Πρακτορείο 104,9 FM», ανέφερε πως οι επαγγελματίες αρτοποιοί αποφάσισαν να βγάλουν φέτος νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά στην αγορά τα χριστουγεννιάτικα γλυκά, που αποτελούν και το «βαρύ πυροβολικό». «Ζούμε περίεργες εποχές με την πανδημία του κορονοϊού. Λίγο η αναδουλειά στα αρτοποιεία, λίγο οι δυσκολίες για όλο τον κόσμο, “γεννάνε” τις διαθέσεις. Από την πλευρά μας, προσπαθούμε να κινήσουμε την αγορά», είπε χαρακτηριστικά…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.