Κοζάνη: Κλειστά για απολύμανση και εργαστηριακούς ελέγχους για κορονοϊό στο προσωπικό τους τα καταστήματα Le Roi και Q Garden

Με ανακοίνωσή τους τα καταστήματα Le Roi και Q Garden στην Κοζάνη θα παραμείνουν κλειστά προκειμένου να γίνει απολύμανση και τεστ κορονοϊού στο προσωπικό.

Η ανακοίνωση:

«Με αφορμή τα αυξημένα κρούσματα κορονοϊού στην ευρύτερη περιοχή της Κοζάνης και το αυξημένο επίπεδο επικινδυνότητας διάδοσης του κορονοϊού, σεβόμενοι πρωτίστως τη δημόσια υγεία και τους κανόνες ασφαλούς λειτουργίας, τις προσεχείς ημέρες τα καταστήματα LE ROI και Q GARDEN θα παραμείνουν κλειστά, προκειμένου να γίνουν όλοι οι απαραίτητοι εργαστηριακοί έλεγχοι στο προσωπικό μας αλλά και να απολυμανθούν προληπτικά οι χώροι των καταστημάτων.

Από την έναρξη λειτουργίας των επιχειρήσεών μας στην πόλη της Κοζάνης μέχρι σήμερα, τη δύσκολη αυτή χρονική περίοδο για όλους λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, προτεραιότητά μας ήταν και παραμένει η ασφάλεια τόσο του προσωπικού και των συνεργατών μας όσο και των πελατών μας.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη.»

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.