Το μήνυμα του Εκπροσώπου ΠΟΑΞΙΑ Δυτικής Μακεδονίας κ. Λευτέρη Παπαΐδη για τις Διμοιρίες Υποστήριξης Κοζάνης και Καστοριάς της Αστυνομίας



Ευχαριστώ από καρδιάς όλα αυτά τα παιδιά, που χρόνια τώρα βρίσκονται ακατάπαυστα στην πρώτη γραμμή του πυρός, για να συντηρούν μια ασφαλή κοινωνία, μα πάνω από όλα μια Ελλάδα, Ελληνική. Αυτά τα παιδιά που πολεμάνε για να κοιμόμαστε όλοι εμείς ασφαλείς!

Έχοντας υπάρξει μέλος και των δύο αυτών διμοιριών, Κοζάνης και Καστοριάς, και τα τελευταία χρόνια πλέον ως εκπαιδευτής και συντονιστής τους, είμαι σίγουρος ότι η ποιότητα και η αξία του Έλληνα Αστυνομικού είναι ανεκτίμητη και μη μετρήσιμη.

Ένας Έλληνας Αστυνομικός που στις πιο σκληρές, άχαρες, αλλά και νευραλγικές στιγμές της Ιστορίας, ήτανε πάντοτε παρόν να προασπίσει τα δικαιώματα κάθε νομοταγή πολίτη αυτής της χώρας. Ακόμα και όταν τον χλεύασαν, τον χτύπησαν, αλλά και τον κυνήγησαν μέσα στο ίδιο του το σπίτι, αυτός στάθηκε μεγαλοπρεπής και αντάξιος των περιστάσεων, για να διασφαλίσει την ακεραιότητα της Πατρίδας μας. Αυτή ήταν η απάντησή του!! Σιωπηλή, αποτελεσματική και μεγαλοπρεπής. Δεν είχε την απαίτηση του ευχαριστω από κανέναν!!

Εμείς όμως, έχουμε την υποχρέωση να του την αποδώσουμε σαν ελάχιστο φόρο τιμής. Ο καθένας από το δικό του μετερίζι. Και αυτό θα πρέπει να είναι, απαίτηση της κοινωνίας μας και του λαού μας. Στην Ελλάδα δεν χωράνε φιλανθρωπίες, παρά μόνο ισχυρά βήματα προς τα εμπρός σε όλους τους τομείς. Η δυνατή Ελλάδα δεν είναι μια ουτοπία!!! Είναι μια διαδικασία σε εξέλιξη!!! Και αυτά τα παιδιά θα είναι πάντοτε εδώ για να μας προστατεύουν, γιατί η αίσθηση προσφοράς και καθήκοντος, ξεπερνούν κάθε είδους μικροσυμφερόντων και σκοπιμοτήτων. Είναι εδώ για να πέφτουν στην φωτιά κάθε φορά που τους χρειαζόμαστε με αυταπάρνηση και μεγαλείο. Αυτό ονειρευτήκαμε στα πρώτα μας βήματα, γι’ αυτό θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και είμαι σίγουρος ότι αυτό θα πραγματώσουμε στο τέλος του ταξιδιού μας.

Ελευθέριος Παπαΐδης
Εκπρόσωπος ΠΟΑΞΙΑ Δυτικής Μακεδονίας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.