5 συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών στην Κοζάνη το βράδυ της Παρασκευής 2 Οκτωβρίου



Συνελήφθησαν χθες (02-10-2020) το βράδυ σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, πέντε (5) ημεδαποί, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις.

Στην πρώτη περίπτωση συνελήφθησαν τέσσερις (4) 27χρονοι ημεδαποί, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκε να κατέχουν από κοινού μια νάιλον συσκευασία περιέχουσα ακατέργαστη κάνναβη, βάρους -6,7- γραμμαρίων και έναν πλαστικό τρίφτη, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Στη δεύτερη περίπτωση συνελήφθη 26χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους -2,9- γραμμαρίων.

Προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.