Το κοινωνικό μήνυμα του φετινού Calentar του hair stylist της Κοζάνης Μηνά Κάβουρα – Δηλώσεις συμμετοχής

Ο hair stylist της Κοζανης, Μηνας Κάβουρας που διατηρεί στην πόλη της Κοζανης το μοντέρνο unisex studio κομμωτικής με επωνυμία «ΜΚ» επι της οδού Ηπείρου 1, και εχει στο ενεργητικό του,πλούσιες συνεργασίες με καταξιωμενους επαγγελματίες:Ευάγγελο Μιχελη, Τρυφωνα Σαμάρα, Βασίλειο Κωστέτσο , Σύλια Κριθαριώτη καθως και συμμετοχές σε Editorial Μόδας και Fashion Shows, θα επαναλάβει για το ετος 2021- για πέμπτη συνεχόμενη φορα την επιτυχημένη έκδοση του calendar.

Ομάδα επιτυχημενων επαγγελματιών συμμετέχουν στη δημιουργία του calendar καθε χρόνο!

Αξιζει να αναφερθεί, οτι η πρωτότυπη αυτή ιδέα του calendar, επικροτείται καθε χρονια απο την πασίγνωστη εταιρεια Schwarzkopf!

Η πρωτοβουλία αυτη, η όποια ξεκίνησε επιτυχημένα και εξελίσσεται δυναμικά κάθε χρόνο επιτυγχάνεται με την χορηγική συμμετοχή πολλών επιχειρήσεων.

Το φετινό calendar θα εμπεριέχει κοινωνικό μήνυμα:
«LIVE WITHOUT BULLYING»
«ΖΗΣΕ ΧΩΡΙΣ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ»

Θα φωτογραφηθούν άτομα της διπλανης πορτας που έχουν βιώσει τον εκφοβισμό- bullying και άτομα που θέλουν να δωσουν το μήνυμα της καθολικής αποφυγής του.

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕΧΡΙ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020 ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΤO ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟΥ CALENDAR 2021 ΜΕ ΤΟ ΑΝΩ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ στο email:minaskavouras@gmail.com

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ

(4 ψηφιακες natural φωτογραφίες χωρις make up, δυο κοντινες -μια προφιλ και μια ολόσωμη, αναγραφή προσωπικών στοιχείων καθώς και υπεύθυνη δήλωση αποδοχής συμμετοχής στο ημερολόγιο σε περίπτωση επιλογής υποψηφίου καθώς και άδεια χρήσης προσωπικών δεδομενων για τις ανάγκες αποκλειστικά του ημερολογίου ΜΚ για το έτος 2021).

ΥΠΕΥΘΥΝΗ PROJECT Βασιλικη Σιαλβερα

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.