Ξεκίνησε το έργο για την Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων και του Εξωτερικού Δικτύου Ακαθάρτων στην Σιάτιστα

Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει το έργο που αφορά την «Εγκατάσταση της Επεξεργασίας των Λυμάτων και Το Εξωτερικό Δίκτυο Ακαθάρτων στην Σιάτιστα», το οποίο περιλαμβάνει στην εκτέλεση των δύο ακόλουθων υποέργων:

Την κατασκευή του Εξωτερικού Δικτύου Ακαθάρτων στο Τ.Δ. Σιάτιστας»,οι εργασίες για την υλοποίηση του έχουν ήδη ξεκινήσει από την ανάδοχο εταιρία ΟΔΟΜΠΕΤΟΝ Α.Ε.

Την Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων (Βιολογικός Καθαρισμός), το οποίο βρίσκεται σε διαδικασία Δημοπράτησης
Ένα έργο συνολικού προϋπολογισμού ύψους 5.454.389,14 ευρώ που εγκρίθηκε το 2019 και θα χρηματοδοτηθεί από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» του Υπουργείου Εσωτερικών και υλοποιείται με προγραμματική Σύμβαση μεταξύ της Δ.Ε.Υ.Α.Β. και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Πρόκειται για ένα έργο ζωτικής σημασίας ,το οποίο εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού της Δ.Ε.Υ.Α.Β και του Δήμου Βοΐου. για την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων και την αντιμετώπιση των προβλημάτων του Δικτύου Αποχέτευσης του Δήμου.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.