Καταγγελία για κακοποίηση κουταβιών στα Μελίσσια Κοζάνης – Βρέθηκαν ακρωτηριασμένα και παρατημένα σε κάδο σκουπιδιών



Σύμφωνα με την καταγγελία κατοίκου της Κοζάνης:

«Η κατάληξη δύο αδέσποτων κουταβιών σε λάθος χέρια.

Από ανθρώπινο χέρι μας είπε ο γιατρός…ακαθόριστο το αντικείμενο… το μυαλό και η ψυχή του ανθρώπου που το έκανε σκότος μόνο αυτή η λέξη μπορεί να περιγράψει αυτήν την εικόνα.

Δύο κουταβακια ακρωτηριασμένα και παρατημένα σε κάδο σκουπιδιών στο χωριό Μελίσσια Κοζάνης.

Τα σκυλάκια θα χειρουργηθουν το ένα τη Δευτέρα και το άλλο την Τρίτη αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει οικονομικά μπορεί να το κάνει μέσω του κ. Χριστόπουλου Βασίλη από το Animal Land.»

3 σχόλια στο άρθρο “Καταγγελία για κακοποίηση κουταβιών στα Μελίσσια Κοζάνης – Βρέθηκαν ακρωτηριασμένα και παρατημένα σε κάδο σκουπιδιών

  1. Όποιος το έκανε αυτό δεν μπορεί να λέγεται άνθρωπος.Τά έβαλε με ανυπεράσπιστα πλάσματα.Ανθρωπομορφο τέρας.

  2. den μπορω να πιστεψω τα ματια μου.. θελω να πιστεψω πως δεν εγινε απο ανθρωπινο χερι… διαφορετικα επικινδυνος ψυχοπαθής κυκλοφορεί στην περιοχη … φυλαχτείτε…

  3. Ναι τον έχω δει! Μπήκε στο σουπερ μάρκετ μια μέρα και ζητούσε μπούτι σκύλου, αλλά είχαν μόνο κοτόπουλου. Μετά ζήτησε σπάλα σκύλου αλλά είχαν μόνο γουρουνιού. “Τουλάχιστον μπριζόλα σκύλου έχετε;” Τους ρώτησε με αγανάκτηση. Κι ο ευγενέστατος υπάλληλος του σούπερ μάρκετ απάντησε “Όχι, μόνο από αγελάδα”. Τότε ο ψυχοπαθής αναφώνησε “Μα ψυχοπάθεια έχουν όλοι στην ελληνική βιομηχανία κρέατος; Το κρέας σκύλου, κυρίως κουταβιού, είναι το καλύτερο!”

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.