ΚΙΝΑΛ Κοζάνης: «Τα πρώτα απόνερα της “δίκαιης” μετάβασης – Το τσουνάμι της ανεργίας έρχεται»



Κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής αποτελούμενο από τον γραμματέα της νομαρχιακής Επιτροπής Θεόδωρο Θεοδωρίδη, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Πάρι Κουκουλόπουλο και το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Γιώργο Χριστοφορίδη, επισκέφθηκε τους ιδιοκτήτες των φορτηγών δημοσίας χρήσεως του δήμου Ελλησπόντου.

Οι κάτοχοι των φορτηγών παρέδωσαν τις άδειες τους στην περιφέρεια μη έχοντας πλέον αντικείμενο εργασίας στην ΔΕΗ. Από τα 2000 φορτηγά που δραστηριοποιούνταν στα ορυχεία, εργάζονται μόνο 200 και αυτά με μειωμένο αντικείμενο.

Άνεργοι πλέον οι ιδιοκτήτες των φορτηγών όπως και οι οδηγοί που δούλευαν σε αυτά. Η ανεργία χτυπά ανελέητα την περιοχή μας. Τα χειρότερα όμως είναι μπροστά.

Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή και την αλληλεγγύη μας. Είμαστε δίπλα τους σε ό,τι κι αν χρειαστεί.

Ν.Ε. Κοζάνης

3 σχόλια στο άρθρο “ΚΙΝΑΛ Κοζάνης: «Τα πρώτα απόνερα της “δίκαιης” μετάβασης – Το τσουνάμι της ανεργίας έρχεται»

  1. Ακόμη δεν είδαμε τίποτα .Ο Νομός Κοζάνης θα τελειώσει, έρχεται φτώχεια .Ο Κούλης και το επιτελείο του κάνουν ότι είναι δυνατόν να μας τελειώσουν και η βολευτες και η περιφέρεια σφυρίζουν αδιάφορα.

    1. μη φοβασε τιποτα… άραξε και μην κανεις τιποτα .. θα ερθει ο αλεξης και θα δωσει σε ολους το ελάχιστο εγγυημενο εισοδημα σε ολους μας … ετσι κι αλλιως νερο ρευμα θα έχουμε ολοι μας …γιατι να τα πληρωνουμε ?…ειναι κοινωνικά αγαθά..

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.