Για «all time classic & vintage» έπιπλα στην κρεβατοκάμαρά σας, επιλογές Cassimatis!



Μία πριγκιπική κρεβατοκάμαρα με κλασικά κομμάτια σε αυστηρές καμπυλωτές γραμμές και προσκέφαλα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε muted χρωματισμούς είναι πάντα μία πρόκληση για εκείνους που αγαπούν το κλασικό. 

Στα έπιπλα Cassimatis, όπου εδώ και χρόνια βρίσκουμε τα πιο κομψά και elegant έπιπλα βρήκαμε και τα παρακάτω έπιπλα κρεβατοκάμαρας που….θα σας πάρουν το μυαλό! 

Κρεβάτι διπλό με τέλειο φινίρισμα

Τα κρεβάτια κρεβατοκάμαρας οφείλουν να έχουν πάνω τους ένα πολύ καλό στρώμα και το σχέδιό τους να είναι μοναδικό και κομψό. Έτσι έχουν τον κατάλληλο συνδυασμό για να άνετα και φινετσάτα, προσδίδοντας στον χώρο υπεροχή.

Το κρεβάτι εισαγωγής από την μεγάλη ποικιλία, με σατέν ύφασμα, κεντημένες παραστάσεις και σκαλίσματα στο κεφαλάρι, είναι μία επιλογή που δεν πρόκειται να μετανιώσετε!

Έρχεται στην πόρτα σας σε λίγες μέρες.

Συρταριέρα διακοσμητική 

Πανέμορφη και πολύ ιδιαίτερη, η συρταριέρα σε λευκό με vintage σχεδιασμό μπορεί να τοποθετηθεί στην κρεβατοκάμαρά σας και να χαρίσει την αίσθηση πολυτέλειας που έλειπε από τον prive χώρο σας. Αν και δεν αντέχει μεγάλο φορτίο, είναι τέλεια επιφάνεια για τα είδη μακιγιάζ και τα αρώματά σας. Με τρία μεγάλα συρτάρια για τα απαραίτητα! Βρείτε την από εδώ.

Ντουλάπα δίπορτη ζωγραφιστή

Σε παρόμοια κρεμ απόχρωση με το κρεβάτι, η ντουλάπα με χειροποίητες ζωγραφιστές λεπτομέρειες, θα καλύψει τόσο τον κενό χώρο όσο και το κλασικό – διαχρονικό στυλ σας. Δωρεάν αποστολή και online αγορά από εδώ.

Για περισσότερες συρταριέρες, ντουλάπες και κρεβατοκάμαρες, δείτε περισσότερα εδώ – Έπιπλο Κασσιμάτης ή να επισκεφθείτε την έκθεση σε Άλιμο, Π. Φάληρο, Κηφισιά!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.