ΤΕΒΑ: Διανομή τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής στην Π.Ε. Κοζάνης

Η Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης ΠΔΜ ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης ΤΕΒΑ που έχει συσταθεί για την Π.Ε. Κοζάνης σε συνεργασία με τους Δήμους Βοΐου, Κοζάνης, Εορδαίας, Σερβίων και Βελβεντού θα πραγματοποιήσει διανομή τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής στα πλαίσια υλοποίησης του «Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής ΤΕΒΑ 2018-2019».

Οι διανομές θα πραγματοποιηθούν :
-Για το Δήμο Βοΐου την Πέμπτη 24 και Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου

-Για το Δήμο Κοζάνης τη Δευτέρα 28 και Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου

-Για το Δήμο Εορδαίας τη Τρίτη 29 και Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου, ώρες 09:30-15:00, στo Πνευματικό Κέντρο Δήμου Εορδαίας (Περγάμου)

-Για το Δήμο Σερβίων και το Δήμο Βελβεντού την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου

Οι δικαιούχοι του προγράμματος θα παραλάβουν τα προϊόντα με την επίδειξη της απόφασης έγκρισης ΚΕΑ ή του ΑΜΚΑ του μέλους της αίτησης που παραλαμβάνει και σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης των ιδίων, με επιπλέον κατάθεση εξουσιοδότησης ετέρου προσώπου και επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας.

Λόγω της υφιστάμενης κατάστασης και της πανδημίας Covid-19, οι ωφελούμενοι θα προσεγγίσουν το σταθερό σημείο διανομής αποκλειστικά με όχημα ( μέθοδος drive through) ακολουθώντας τους διαμορφωμένους διαδρόμους εισόδου και εξόδου με στόχο την αποφυγή συνωστισμού και την ταχύτερη δυνατή εξυπηρέτησή τους.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.