Βίντεο: Χειροτονήθηκε ιερέας εν ενεργεία αστυνομικός στην Μονή κοιμήσεως Θεοτόκου Μικροκάστρου από τον Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης Αθανάσιο

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και συγκίνηση, τελέστηκε το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου του 2020 εις την Μονή κοιμήσεως Θεοτόκου Μικροκάστρου, η χειροτονία του εν ενεργεία Αστυνομικού της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών, π. Βασιλείου Κοτλίδα.Την χειροτονία τέλεσε ο Μητροπολίτης Σισανίιου και Σιατίστης κ.κ. Αθανάσιος συμμαρτυρούντος του πρωτοσυγκέλλου π. Εφραίμ Τριανταφυλλόπουλου, μετά πλήθος Ιερέων και λαϊκών!

Ο π. Βασίλειος Κοτλίδας, που είναι Αστυνομικός στο επάγγελμα και ανήκει στην Αστυνομική διεύθυνση Γρεβενών, είναι έγγαμος και πατέρας τριών τέκνων.

Να σημειωθεί πως θα εκτελεί τα καθήκοντά του ως άμισθος Ιερέας!

Δείτε το βίντεο του agiotopia.gr:

2 σχόλια στο άρθρο “Βίντεο: Χειροτονήθηκε ιερέας εν ενεργεία αστυνομικός στην Μονή κοιμήσεως Θεοτόκου Μικροκάστρου από τον Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης Αθανάσιο

  1. Λειτουργός του Υψίστου ! Διάκονος των μυστηρίων της Εκκλησίας ! Πνευματικός πατέρας ! Ζηλεύω !!

    Θεάρεστη διακονία σου εύχομαι

    1. Πνευματικός πατέρας από που κι ως που; Δεν τον ξέρω βέβαια τον άνθρωπο, αλλά, αν η σταδιοδρομία του στηριχτεί στην παραπάνω ιεροτελεστία, μάγος θα γίνει. Θα επικαλείται μαγικά το Άγιο πνεύμα, θα ευλογεί μαγικά, θα κάνει το κρασί αίμα μαγικά κλπ. Καλός μάγος λοιπόν. Όχι και πνευματικός πατέρας! Μην τρελαθούμε!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.