Νέα εμφάνιση λύκων στην Κοζάνη: Κατασπάραξαν σκύλο στην περιοχή της Παναγίας



Η εικόνα είναι σκληρή. Ένα σκύλος συντροφιάς, ένα σπιτόσκυλο φαγωμένο από λύκους. Για τους ανθρώπους της φύσης, τους κυνηγούς, τους κτηνοτρόφους είναι δυστυχώς μια πολύ συνηθισμένη εικόνα. Λίγες μέρες άλλωστε μετά την έναρξη του κυνηγιού και ήδη θανατώθηκαν τα πρώτα κυνηγόσκυλα από αγέλες λύκων.

Το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη χθες, 18 Σεπτεμβρίου, όχι στο βουνό αλλά στην περιοχή της Παναγίας, δηλαδή στον περιαστικό ιστό της πόλης. Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κοζάνης, μέλος της Πολιτικής Προστασίας ενημερώνει, ως οφείλει, τους πολίτες και τις αρχές για παρόμοια περιστατικά και συμμετέχει στον διάλογο για την εξεύρεση λύσης καταθέτοντας την εμπειρία του, την υποστήριξη της επιστημονικής ομάδας της Ομοσπονδίας Μακεδονίας – Θράκης και την 24 ωρη φύλαξη της φύσης με το Σώμα της Θηροφυλακής.

Παρακαλούνται τα μέλη, να ενημερώνουν τον Κυνηγετικό Σύλλογο για παρόμοια περιστατικά ή να συμπληρώνουν την «Φόρμα Καταγραφής Επιθέσεων Λύκων Σε Κυνηγόσκυλα» που δημιουργήθηκε γι’ αυτόν τον σκοπό, στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας μας www.hunters.gr

Το ΔΣ του Κυνηγετικού Συλλόγου Κοζάνης

9 σχόλια στο άρθρο “Νέα εμφάνιση λύκων στην Κοζάνη: Κατασπάραξαν σκύλο στην περιοχή της Παναγίας

  1. Ωραία και τι προτείνετε ; Να τα σκοτώσουν ; Με λίγα λόγια αυτό υπονοείται με το άρθρο σας . Λύσεις υπάρχουν όπως να τα πιάσουν και να τα πάνε στα πυκνά δάση ,χωρις να πεθάνει κανένα ζώο .

  2. Με τόσα αδέσποτα που έχουν αμολύσει οι φιλόζωοι στις δρόμους της Κοζάνης οι λύκοι τελικά θα κυκλοφορούν στην πλατεία θα έχουν άφθονη τροφή.

    1. Οι φιλόζωοι δεν αμολανε τα σκυλιά.
      Κάτι δίποδα τομάρια που δεν στειρωνουν τα σκυλιά τους κ πετάνε τα κουτάβια στο δρόμο.
      Τρέχουν οι φιλόζωοι να σώσουν κ να στειρωσουν ψυχες με προσωπικό κόστος.
      ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ… ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΚΕΠΤΌΜΕΝΟΣ , ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ

  3. ΑΦΟΥ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΦΙΛΟΖΩΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗ ΛΥΣΗ ΘΑ ΔΩΣΕΙ Η ΦΥΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ

  4. προσεχε γιατι οι κοπριες θα παρουν τα κυνηγετικα και μπορει μετα τους λυκους και τα κοπροσκυλα να πυροβολησουν και σενα

  5. Οι φιλόζωοι δεν αμολανε τα σκυλιά στο δρόμο. Κάτι αναγκεφαλα τομάρια που δεν στειρωνουν τα σκυλιά τους κ τα αφήνουν να γεννάνε ανεξέλεγκτα κ πετάνε τα κουτάβια στο δρόμο.
    Τρέχουν οι φιλόζωοι να στειρωνουν κ να σώσουν ψυχές
    ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ … ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΛΑΟΣ

  6. Οι φιλόζωοι δεν αμολανε τα σκυλιά.
    Κάτι δίποδα τομάρια που δεν στειρωνουν τα σκυλιά τους κ πετάνε τα κουτάβια στο δρόμο.
    Τρέχουν οι φιλόζωοι να σώσουν κ να στειρωσουν ψυχες με προσωπικό κόστος.
    ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ… ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΚΕΠΤΌΜΕΝΟΣ , ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ

  7. Ο τρόπος τις απάντησής σου δηλώνει και το τι είσαι μπράβο σου αφου έχεις το θράσος ν απειλείς με τις καραμπίνες να προσεχεις όμως γιατί μπορεί ν γυρίσουν κ να μπουν εκεί που σου πρεπει αίσχος σου…

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.