Νέο Hyundai Kona Hybrid: Η πιο απολαυστική υβριδική και αυτόματη τεχνολογία στην πιο πολυβραβευμένη SUV σχεδίαση – Βρείτε το στην Κοζάνη



Νέο Hyundai KΟΝΑ Hybrid 1.6 141ps

Η πιο απολαυστική υβριδική και αυτόματη τεχνολογία στην πιο πολυβραβευμένη SUV σχεδίαση

  • Το πιο πολυβραβευμένο SUV για τη σχεδίασή του, με τέσσερις διακρίσεις από διαφορετικούς διεθνείς σχεδιαστικούς θεσμούς.
  • Η πλήρης υβριδική τεχνολογία του ΚΟΝΑ Hybrid υιοθετεί την δοκιμασμένη και καταξιωμένη υβριδική τεχνολογία του iONIQ, που έχει αναγνωρισθεί ως Car of the Year σε πολλές βορειοευρωπαϊκές αγορές.
  • Αυτόματη μετάδοση διπλού συμπλέκτη, με υβριδική οικονομία 3.9lt/100km.
  • Συνδυαστική ισχύς 141 ίππων και πλούσια ροπή 265Nm, πρωτόγνωρη για τα δεδομένα της πλήρως υβριδικής τεχνολογίας.

 

5 λόγοι που το ΚΟΝΑ Hybrid είναι το πλήρως υβριδικό compact SUV με την απολαυστικότερη εμπειρία οδήγησης: 

 

  1. Συνδυάζει την πλήρη υβριδική τεχνολογία αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 6-DCT, ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει αρμονική, φυσική και ζωντανή οδηγική συμπεριφορά σε ένα πλήρως υβριδικό όχημα.
  2. Διαθέτει στάνταρ χειριστήρια σειριακής αλλαγής ταχυτήτων στο τιμόνι, για άμεση απόκριση στις προθέσεις του οδηγού.
  3. Προσφέρει πλούσια συνδυαστική ροπή 265Nm, πρωτόγνωρη για τα δεδομένα της πλήρως υβριδικής κατηγορίας, για εξαιρετικές ρεπρίζ.
  4. Αποδίδει συνδυαστική ισχύ 141 ίππων, αξιοποιώντας κινητήρα μόλις 1.6lt με κύκλο καύσης Atkinson.
  5. Ξεκουράζει με τις προηγμένες τεχνολογίες ημιαυτόνομης οδήγησης, αλλά και με την κορυφαία πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων (multi-link).

 

5 λόγοι που η πλήρης υβριδική τεχνολογία του ΚΟΝΑ Hybrid προσφέρει την πιο ξένοιαστη και οικονομική λύση στην πόλη αλλά και εκτός: 

 

  1. 45% χαμηλότερη κατανάλωση από μικρούς turbo κινητήρες εντός πόλης, όπου το KONA Hybrid ενεργοποιεί εκτεταμένα την αποκλειστική ηλεκτροκίνηση.
  2. Η ηλεκτροκίνησή του είναι αυτοφορτιζόμενη, απαλλαγμένη από το άγχος της φόρτισης. 
  3. Η υβριδική μπαταρία του είναι τελευταίας τεχνολογίας ιόντων λιθίου με υψηλή αξιοπιστία, ενώ καλύπτεται από την κορυφαία στην κατηγορία Εργοστασιακή Πανευρωπαϊκή Εγγύηση 8 ετών.
  4. Οικονομική τακτική συντήρηση (στα επίπεδα μικρού βενζινοκίνητου) με ελαχιστοποιημένα κόστη κυκλοφορίας αλλά και καταπόνησης από φθορές στα φρένα.
  5. Προνοητική εξοικονόμηση καυσίμου, χάρη στις τεχνολογίες ECO-DAS που αξιοποιούν εκ των προτέρων επικείμενες ανηφορικές ή κατηφορικές κλίσεις, για αποδοτικότερη διαχείριση της ηλεκτρικής ενέργειας του ΚΟΝΑ Hybrid. 

 

 

Το Νέο KΟΝΑ Hybrid 1.6 141ps 7-DCT με προνομιακό επιτόκιο 3,9% 

  • Η Hyundai καλωσορίζει τους πελάτες στον κόσμο της ηλεκτροκίνησης και τους προσφέρει τον προσιτότερο τρόπο απόκτησης υβριδικής τεχνολογίας με SUV σχεδίαση
  • Προνομιακό ετήσιο επιτόκιο 3,9% ακόμη και για έως 84 μήνες, που με προκαταβολή 7.077€ δίνει χαμηλή μηνιαία δόση 229€
  • Χρηματοδοτικό όφελος έως και 3.300 ευρώ σε σχέση με τυπικά επιτόκια της αγοράς

 

Επιπρόσθετα σήμερα, το ΚΟΝΑ Hybrid κάνει την υβριδική τεχνολογία στα SUV προσιτότερη από ποτέ, με πρόγραμμα χρηματοδότησης με προνομιακό επιτόκιο 3,9% (+0,6% εισφορά), ελάχιστη προκαταβολή 25% και μεγάλη περίοδο αποπληρωμής έως και 84 μήνες.

Με αυτό το εξαιρετικά χαμηλό επιτόκιο, ο πελάτης μπορεί ενδεικτικά να αποκτήσει το Kona Hybrid με 7.077€ προκαταβολή και μηνιαία δόση μόλις 229€.

Με το επιτόκιο 3,9%, το όφελος για τον πελάτη μπορεί να υπερβαίνει τα 3.300€ σε σύγκριση με τα επιτόκια χρηματοδότησης που ισχύουν για την αγορά αυτοκινήτου.

Στην Κοζάνη θα το βρείτε:

MAXX MOTORS ΑΒΕΕ 

Διεύθυνση     : 1ο χ.λ.μ. Κοζάνης Λάρισας  ΚΟΖΑΝΗ

Τηλέφωνο    : 2461306161 

E-mail address    hyundai@maxxmotors

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.