Οι δραστηριότητες του Συλλόγου Ηλιαχτίδα στην Κοζάνη



Ο Σύλλογος Ηλιαχτίδα ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους του και καλεί τους γονείς και κηδεμόνες να δηλώσουν τις δραστηριότητες που επιθυμούν να συμμετέχουν τα παιδιά τους. Οι δραστηριότητες θα ξεκινήσουν σταδιακά ανάλογα με το ενδιαφέρον που θα υπάρξει. Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών λόγω κορονοιού τα τμήματα θα είναι από δύο μέχρι το πολύ τέσσερα παιδιά και θα εφαρμόζονται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασία που προστάζει η εγκύκλιος : Γ.Π./Δ12/32819/1018/10.09.2020 Εγκύκλιο της Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κ.Δ.Μ. Μιχαηλίδου, με θέμα: «Οδηγίες για τη λειτουργία προνοιακών δομών ανοικτής φροντίδας: Κέντρα Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας (ΚΔΗΦ), Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Νέων με Αναπηρία (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ), Κέντρα Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ) και Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (ΣΥΔ)». .

1) Δραστηριότητες της Ηλιαχτίδας:
καθημερινά στο Σπίτι της ηλιαχτίδας πρωινά και απογευματινά τμήματα με δημιουργική απασχόληση. ( κατασκευές, παιχνίδια, μαγειρέματα, κλπ). Υπεύθυνος Λότσιος Σάκης τηλ: 694 789 4839
ομάδα στίβου. Υπεύθυνος Γιώργος Ρούσσος της ΑΣΠΙΔΑΣ τηλ: 698 661 8299
ομάδα γυμναστικής. Υπεύθυνος Γιώργος Ρούσσος της ΑΣΠΙΔΑΣ τηλ: 698 661 8299
Χορωδία Ηλιαχτίδας Σάββατο 10:30 με 12:00 και ατομικά μαθήματα τραγουδιού κατόπιν συνεννόησης. Υπεύθυνη Τσιλιγκαρίδου Ιωάννα τηλ: 694 305 0631.

Οι Ομάδες εξόδου των παιδιών κάθε Παρασκευή, Σάββατο ή Κυριακή θα γίνεται σε ομάδες το πολύ τριών παιδιών με μία συνοδό. Υπεύθυνος Λότσιος Σάκης τηλ: 694 789 4839.

Η Ομάδες Zumba, παραδοσιακού χορού και θεάτρου δεν θα λειτουργήσουν για την φετινή χρονιά

2) Οι δραστηριότητες απευθύνονται σε όλα τα παιδιά με Αναπηρία ακόμα και αν δεν είναι μέλη του συλλόγου. Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τους υπεύθυνους ανά δραστηριότητα.

3) Την χορωδία την έχει αναλάβει εξολοκλήρου αφιλοκερδώς η Μουσικός Ιωάννα Τσιλιγκαρίδου στον χώρο που επίσης προσφέρεται δωρεάν στη Στέγη παιδιού Κοζάνης.

Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορεί να γίνουν μέχρι τέλους Σεπτεμβρίου. .

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου

Ο Πρόεδρος                  Ο Γραμματέας
Λότσιος Αθανάσιος      Μητσιάκος Χρήστος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.