Θρήνος στην Καστοριά: 32χρονος που βρισκόταν σε καραντίνα βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του – Εργαζόταν στο εργοστάσιο των Γιαννιτσών που έκλεισε λόγω κορωνοϊού



Θρήνος στην Καστοριά μετά τον θάνατο ενός 32χρονου, ο οποίος το τελευταίο διάστημα βρισκόταν σε καραντίνα, καθώς εργαζόταν στο εργοστάσιο της Πέλλας που έκλεισε λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού.

Πληροφορίες από το υπουργείο Υγείας αναφέρουν ότι ο 32χρονος που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του είχε αρνητικό τεστ κορωνοϊού και, σύμφωνα με το πρωτόκολλο, ελήφθη δείγμα για να ξαναγίνει τεστ, ενώ αναμένεται και η νεκροψία.

Πηγές του ΕΟΔΥ στο iefimerida.gr πάντως αναφέρουν ότι ο θάνατος του 32χρονου δεν φαίνεται να συνδέεται με κορωνοϊό. Εκτιμούν ότι ο θάνατός του οφείλεται σε κάποια άλλη αιτία.

Το εργοστάσιο με τα δεκάδες κρούσματα

Στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας σήμανε συναγερμός στα Γιαννιτσά αλλά και τους γειτονικούς νομούς, καθώς εντοπίστηκαν πολλά κρούσματα κορωνοϊού σε εργοστάσιο κονσερβοποιίας.

Στο συγκεκριμένο εργοστάσιο, στο οποίο απασχολούνται 680 άτομα, μετά τα πρώτα κρούσματα που βρέθηκαν και τα τεστ που έγιναν στους εργαζομένους εντοπίστηκαν, κατά πληροφορίες, 191 κρούσματα κορωνοϊού.

Ακολούθως, ελήφθησαν περιοριστικά μέτρα τύπου Πόρου σε Πέλλα, Ημαθία και Κιλκίς, καθώς εντοπίστηκαν πολλά κρούσματα από τη συρροή της κονσερβοποιίας.

Πηγή: iefimerida.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.