Το ακτινολογικό τμήμα του Νοσοκομείου Κοζάνης καινοτομεί με τεχνολογία αιχμής στην υπηρεσία των ασθενών: Σε λειτουργία πλήρως εξοπλισμένο τμήμα απεικόνισης μαστού

Στα πλαίσια της γενικότερης αναβάθμισης των υπηρεσιών του Γ.Ν. Κοζάνης, αξιοποιώντας πλήρως τις δυνατότητες του Μαγνητικού Τομογράφου και ολοκληρώνοντας και τυπικά το φάσμα των εξετάσεων που αφορά στην Απεικόνιση Μαστού, πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες και για πρώτη φορά, στο Ακτινολογικό Τμήμα, Μαγνητική Μαστογραφία (M.R.M.) με επιτυχία.

Πρόκειται για μία εξέταση με υψηλή ευαισθησία και ειδικότητα στη διάγνωση του καρκίνου του μαστού και αποτελεί αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας που προσφέρονται στους πολίτες και το κοινωνικό σύνολο της πόλης μας.

Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό της απαραίτητη στελέχωση του Ακτινολογικού Τμήματος σε Ιατρικό και Παραϊατρικό προσωπικό ας αποτελέσει ένα βέλος στην φαρέτρα της σταθερής και αδιάλειπτη προσφοράς υπηρεσιών υψηλής επιστημονικής αξίας από το ΓΝ Κοζάνης στο σύνολο των πολιτών.

Με εκτίμηση
Η Διοίκηση

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.