Υπογραφή Σύμβασης Έργου Υπογείωση του εναέριου υποσταθμού Ι.Ν Αγ. Γεωργίου και τμήματος του εναέριου δικτύου στον κεντρικό δρόμο του οικισμού της Νεάπολης του Δήμου Βοΐου



Υπεγράφηκε, την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020, μεταξύ του Δημάρχου Βοΐου κ.Χρήστου Ζευκλή και του ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.( Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας), η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «Υπογείωση του εναέριου υποσταθμού Ι.Ν Αγ. Γεωργίου (Υ/Σ 4 Νεάπολης) και τμήματος του εναέριου δικτύου στον κεντρικό δρόμο του οικισμού της Νεάπολης του Δήμου Βοΐου», συνολικού κόστους 372.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α).

Η χρηματοδότηση για την εκτέλεση του έργου προέρχεται από πιστώσεις του Ειδικού Αναπτυξιακού Προγράμματος 2012-2016 Τέλους Ανάπτυξης (Τ.Α.) της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Το εν λόγω έργο θα συμβάλλει στην αισθητική αναβάθμιση του κέντρου της Νεάπολης, της ιστορικής πρωτεύουσας του Δήμου Βοΐου.

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν μέσα στις επόμενες ημέρες.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.