Δείτε τη νέα οικονομική σειρά επίπλων από την εταιρία Ιωαννίδης S.A. σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα



Με δύο σημεία πώλησης στην Κοζάνη και την Πτολεμαΐδα, με δεκάδες εργαζόμενους, η εταιρία Ιωαννίδης Α.Ε. στόχο έχει να προσφέρει υψηλού επιπέδου προϊόντα και υπηρεσίες με επίκεντρο πάντα τις ανάγκες και την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη. Η γκάμα των επίπλων περιλαμβάνει μοντέρνα και κλασσικά έπιπλα για όλους τους χώρους της οικίας και του γραφείου, αλλά και έπιπλα κουζίνας καταξιωμένων διεθνών και ελληνικών οίκων.

Η εταιρία Ιωαννίδης Α.Ε. σας παρουσιάζει τη νέα οικονομική σειρά επίπλων, ιδανική για φοιτητές αλλά και για κάθε ανάγκη του σπιτιού σας.

Δείτε εδώ ολόκληρη τη νέα σειρά επίπλων χαμηλού κόστους από την Ιωαννίδης Α.Ε.


H Ιωαννίδης Α.Ε. διαθέτει δύο καταστήματα πώλησης στην Κοζάνη και την Πτολεμαΐδα, με άνετους και πολυτελείς εκθεσιακούς χώρους καθώς και άνετο παρκάρισμα.

Κατάστημα Κοζάνης – Φιλίππου Β’ 26

Στο ισόγειο θα βρείτε όλη τη γκάμα ηλεκτρικών συσκευών της Welcome Stores. Στους υπόλοιπους τρεις ορόφους μπορείτε να βρείτε όλη τη γκάμα κλασσικών και μοντέρνων επίπλων για κάθε χώρο του σπιτιού ή του γραφείου καθώς και ξεχωριστό τμήμα επίπλων κουζίνας.

Κατάστημα Πτολεμαΐδας – 1ο χλμ. Περιφερειακής οδού Πτολεμαΐδας – Κοζάνης

Σε έναν άνετο και μοντέρνο χώρο μόλις 1 χλμ. έξω από την Πτολεμαΐδα βρίσκεται το τοπικό κατάστημα της Ιωαννίδης Α.Ε. Ηλεκτρικές συσκευές της γνωστής αλυσίδας Welcome Stores και έπιπλα για όλους τους χώρους του κλασσικού ή μοντέρνου σπιτιού αλλά και έπιπλα κουζίνας των γνωστότερων Ευρωπαϊκών και ελληνικών οίκων.

Δείτε περισσότερα στο epiploioannidis.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.