Ενισχύεται η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας «Μποδοσάκειο» και η Διευθύντρια του Νεφρολογικού τμήματος, βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να γνωστοποιήσουν στους πολίτες της Εορδαίας την ολοκλήρωση διαγωνισμού για την εγκατάσταση δώδεκα (12) νέων πολυθρόνων αιμοκάθαρσης, εννέα (9) νέων υπερσύγχρονων μηχανημάτων αιμοκάθαρσης καθώς και την επέκταση της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού και συστήματος νερού με τη δυνατότητα εξυπηρέτησης επιπλέον οχτώ (8) θέσεων αιμοκαθαιρόμενων ασθενών ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις του σήμερα.

Σας γνωρίζουμε επίσης ότι από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας εγκρίθηκε η προμήθεια στεγάστρου για την ανεξάρτητη είσοδο της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού.

Όλα τα παραπάνω αποδεικνύουν έμπρακτα την συνεχή προσπάθεια που καταβάλλεται για την ενίσχυση των δομών με γνώμονα πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ
ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ»

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ενισχύεται η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας

  1. ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΤΑΝ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΟΥ κ. ΧΙΩΤΙΔΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ (ΚΟΖΑΝΗΣ-ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ) ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ SIEMENS ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΝΕΦΡΟΥ ΤΟΥ ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΤΩΡΑ. ΤΟ ΣΤΕΓΑΣΤΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΤΩΡΙΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.