Βίντεο: Ξεκινούν οι εργασίες αποκατάστασης του δρόμου Χρωμίου – Ποντινής που είχε καταστραφεί από τις πλημμύρες του 2016

Ξεκινούν οι εργασίες για την επαναφορά της οδικής σύνδεσης Χρωμίου – Ποντινής, που καταστράφηκε από τις έντονες νεροποντές του 2016, αποκλείοντας τη σύνδεση μεταξύ των περιοχών της Αιανής και της πρώην Δημοτικής Ενότητας Βεντζίων του Δήμου Γρεβενών.

Τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020 εγκαταστάθηκε ο ανάδοχος του έργου, με τις εργασίες να ξεκινούν άμεσα.

Το έργο αρχικού προϋπολογισμού 290.000 ευρώ με ΦΠΑ, έχει συμβατική δαπάνη 142.099,99 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. και χρηματοδοτείται από τη Συλλογική Απόφαση Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Σ.Α.Τ.Α.). Με την ολοκλήρωσή του ουσιαστικά θα διευκολύνει την οδική σύνδεση των δύο Περιφερειακών Ενοτήτων.

«Το ζήτημα είχε δημιουργηθεί στις πλημμύρες του 2016 και είχε δημιουργήσει πρόβλημα στη μετακίνηση των πολιτών μεταξύ Γρεβενών και Κοζάνης. Σήμερα έχουμε την εγκατάσταση του αναδόχου [στο έργο για την οδική σύνδεση Χρωμίου – Ποντινής ]», υπογράμμισε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Βαγγέλης Σημανδράκος.

Δείτε το βίντεο:

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.