Συγχαρητήριο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης για τη νέα επιτυχία των αντρών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης



Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης συγχαίρει δημόσια το προσωπικό της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. όπου στις 03-09-2020 ημέρα Πέμπτη, με τη συνδρομή των συναδελφων των Τμημάτων Ασφάλειας και Τροχαιας Κοζάνης μεσημβρινές ώρες, επιδεικνύοντας επαγγελματισμό κατάφεραν και συνέλαβαν επ αυτοφώρω δύο δράστες για διάρρηξη σε οικία.

Η επ αυτοφώρω σύλληψη είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση έντεκα διακεκριμένων περιπτώσεων και οκτώ απόπειρας κλοπών κατά το χρονικό διάστημα 18-07-2020 ως 03-09-2020.

Επιτυχίες όπως αυτή εμπαιδώνουν το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών και αποδεικνύουν το αξιόμαχο των υπηρεσιών μας. Επίσης να αναφερθούμε στην Ο.Π.Κ.Ε. που συνέδραμε με περιπολίες και προσαγωγές και στο Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών για την επαγγελματική περισυλλογή των στοιχείων – ευρημάτων.

Ολοι οι συνάδελφοι καθημερινά με αυταπάρνηση και φιλότιμο ΄΄προτάσσουν τα στήθη τους΄΄ απέναντι στο έγκλημα. Βρίσκονται σε κάθε πλατεία, σε κάθε δρόμο, σε κάθε συνοικία πάντα δίπλα στους πολίτες.

Το συνδικαλιστικό μας κίνημα, συνεχίζει να προβάλει να προβάλει τα δίκαια αιτήματά μας για τη θωράκιση του λειτουργήματος του αστυνομικού.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος         Ο Γεν. Γραμματέας
Ζήσης ΛΙΑΚΟΣ      Νικόλαος ΠΕΣΛΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.