Λευτέρης Ιωαννίδης: «Αυτή είναι η τελευταία μου θητεία στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κοζάνης – Δρομολόγηση εσωτερικών διαδικασιών για την επιλογή του νέου επικεφαλής»



Ένα κύκλος κλείνει…

Χθες βράδυ ανακοίνωσα επίσημα στους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξής μου, αλλά και την Συντονιστική της Δημοτικής Κίνησης, την εδώ και πολύ καιρό ειλημμένη απόφασή μου αυτή να είναι η τελευταία μου θητεία στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κοζάνης, όπως εξάλλου είχα και προεκλογικά δεσμευτεί.

Ταυτόχρονα, ζήτησα από την Συντονιστική Επιτροπή της Δημοτικής Κίνησης την δρομολόγηση εσωτερικών διαδικασιών για την επιλογή του νέου επικεφαλής του νέου υποψηφίου Δημάρχου για τις εκλογές του 2023.

Ο κύκλος μου στην αυτοδιοίκηση του Δήμου Κοζάνης ολοκληρώνεται στο τέλος της τετραετίας και η σκυτάλη πλέον περνά στους επόμενους, στην διαρκή προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο.

Σήμερα, μετά από 10 χρόνια, η Δημοτική Κίνηση βρίσκεται μπροστά στην πρόκληση της ανανέωσης, της εμβάθυνσης, της διεύρυνσης και της διαμόρφωσης ενός νέου οράματος για την Κοζάνη του 2030.

Σε αυτήν την προσπάθεια προφανώς θα είμαι παρών, συμβάλλοντας με την εμπειρία μου ώστε η Δημοτική Κίνηση να διεκδικήσει την Διοίκηση του Δήμου Κοζάνης και κυρίως να είναι χρήσιμη για τον τόπο.

Υ.Γ. Είναι προφανές πως θα τιμήσω στο ακέραιο, μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας, την εντολή που μου έδωσαν οι πολίτες της Κοζάνης στις εκλογές.

Λευτέρης Ιωαννίδης

2 σχόλια στο άρθρο “Λευτέρης Ιωαννίδης: «Αυτή είναι η τελευταία μου θητεία στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κοζάνης – Δρομολόγηση εσωτερικών διαδικασιών για την επιλογή του νέου επικεφαλής»

  1. Ο πιο τίμιος και σοβαρός δήμαρχος που πέρασε απ την Κοζάνη τα τελευταία 40 χρόνια που ξεσκέπασε τα λαμόγια που ρήμαξαν την Κοζάνη και δυστυχώς τον φάγανε.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.