Ένταξη Πράξεων στο Υπομέτρο 19.2 «Ιδιωτικές Παρεμβάσεις» του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER της Ο.Τ.Δ. «Αναπτυξιακή Καστοριάς Α.Ε. Ο.Τ.Α.»



Την ένταξη δεκατεσσάρων πράξεων συνολικού εγκεκριμένου προϋπολογισμού 3.865.156,72 ευρώ και συνολικής δημόσιας δαπάνης 1.779.392,94 ευρώ στις αντίστοιχες δράσεις του Υπομέτρου 19.2 «Ιδιωτικές παρεμβάσεις» του Tοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER της Ο.Τ.Δ. «Αναπτυξιακή Καστοριάς Α.Ε. Ο.Τ.Α.» στο πλαίσιο του Π.Α.Α 2014 -2020, υπέγραψε την Τετάρτη 2/9/2020, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Κασαπίδης Γεώργιος.

Οι πράξεις που εντάχθηκαν αφορούν στην υλοποίηση έργων ιδιωτικού χαρακτήρα από φυσικά ή νομικά πρόσωπα και υφιστάμενες ή υπό ίδρυση επιχειρήσεις , στο πλαίσιο της επίτευξης των στόχων της κάθε τοπικής στρατηγικής.

Ενδεικτικά, ενισχύονται παρεμβάσεις με στόχο την προώθηση της συνεργασίας και δικτύωσης, την αύξηση της προστιθέμενης αξίας των γεωργικών και δασοκομικών προϊόντων, τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της αλυσίδας αξίας του αγροδιατροφικού τοµέα, την ενθάρρυνση τουριστικών δραστηριοτήτων, τη δημιουργία και εκσυγχρονισµό ΜΜΕ.

Όπως επεσήμανε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Κασαπίδης Γεώργιος οι πράξεις που εγκρίθηκαν θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη του δευτερογενή και τριτογενή τομέα της τοπικής οικονομίας και στη δημιουργία θέσεων απασχόλησης.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ένταξη Πράξεων στο Υπομέτρο 19.2 «Ιδιωτικές Παρεμβάσεις» του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER της Ο.Τ.Δ. «Αναπτυξιακή Καστοριάς Α.Ε. Ο.Τ.Α.»

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.