Νέα υπηρεσία EgnatiaPass σε όλους τους σταθμούς διοδίων της Εγνατίας Οδού – Ποιες δυνατότητες δίνει σε οδηγούς



Η «Εγνατία Οδός Α.Ε.» ενημερώνει ότι από την 1η Σεπτεμβρίου 2020, είναι διαθέσιμη η νέα υπηρεσία EgnatiaPass στους χρήστες της, σε όλους τους σταθμούς διοδίων της «Εγνατία Οδός Α.Ε.» καθώς και στην υποθαλάσσια Σήραγγα Ακτίου Πρέβεζας.

Η νέα υπηρεσία EgnatiaPass δίνει τη δυνατότητα:

να διέρχεστε άνετα και με ασφάλεια από τους σταθμούς διοδίων της «Εγνατία Οδός Α.Ε.»,

να αποφεύγετε τις συναλλαγές με μετρητά στους σταθμούς διοδίων και

εάν είστε ελεύθερος επαγγελματίας ή εταιρία, να έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα και να διαχειρίζεστε με ευκολία τις μηνιαίες χρεώσεις σας, με τη δωρεάν αποστολή μηνιαίου λογαριασμού.

Η υπηρεσία EgnatiaPass δεν είναι διαθέσιμη για τους κατόχους δίκυκλων και τρίκυκλων οχημάτων. Οι κάτοχοι των οχημάτων αυτών μπορούν να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία EgnatiaCard για διελεύσεις από τις λωρίδες με εισπράκτορα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Νέα υπηρεσία EgnatiaPass σε όλους τους σταθμούς διοδίων της Εγνατίας Οδού – Ποιες δυνατότητες δίνει σε οδηγούς

  1. Μήπως θα πρέπει να σας έχουμε και υποχρέωση; Ωραία διευκόλυνση,αν και θα προτιμούσαμε να μην υπάρχουν καθόλου διόδια, διότι και φόρους πληρώνουμε και τέλη κυκλοφορίας πληρώνουμε και φόρους στα καύσιμα πληρώνουμε και τα κέρατα μας πληρωνουμε.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.