Παρατάσεις υποβολής Προτάσεων στις Προσκλήσεις 115 και 116 του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Δυτική Μακεδονία” 2014-2020

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γ. Κασαπίδης υπέγραψε δύο Αποφάσεις Παράτασης της προθεσμίας υποβολής προτάσεων στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Δυτική Μακεδονία” 2014-2020 για τις ακόλουθες Προσκλήσεις: 

  1. Πρόσκληση 115, με τίτλο «Δράσεις ανάπτυξης και αναβάθμισης κοινωνικών υποδομών», π/υ 5,5 εκ. ευρώ και αντικείμενο τη δημιουργία, βελτίωση, αναβάθμιση, επέκταση κοινωνικών υποδομών όπως στέγες υποστηριζόμενης διαβίωσης, δομές, αυτόνομης και ημιαυτόνομης διαβίωσης ΑμεΑ, κέντρα διημέρευσης, ΚΔΑΠ-ΜΕΑ υποδομές φροντίδας αστέγων κλπ. Νέα  προθεσμία υποβολής προτάσεων 02/10/2020.
  2. Πρόσκληση 116, με τίτλο «Έργα ανάδειξης πολιτιστικής κληρονομιάς και λειτουργικής τους δικτύωσης (εκτός των Πράξεων στις περιοχές της ΟΧΕ Δυτικής Μακεδονίας και των ΕΣΒΑΑ των Δήμων Κοζάνης, Εορδαίας, Καστοριάς, Γρεβενών και Φλώρινας)», π/υ 6 εκ. ευρώ και αντικείμενο την ανάπτυξη της απαιτούμενης λειτουργικής ικανότητας σε τουριστικούς πόρους και υποδομές που παραμένουν είτε ημιτελείς, είτε μη προσβάσιμοι από το κοινό στο σύνολο ή στην πλήρη κλίμακα τους ή για μεγάλο τμήμα της περιόδου τουριστικού ενδιαφέροντος. Νέα προθεσμία υποβολής προτάσεων 30/10/2020.  

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις Προσκλήσεις που τροποποιήθηκαν, καθώς και το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Δυτική Μακεδονία” 2014-2020, το Σύστημα Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος, το θεσμικό πλαίσιο υλοποίησης των Πράξεων, τους Κανόνες Επιλεξιμότητας των δαπανών των Πράξεων κ.λ.π., οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Ειδικής Υπηρεσίες Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Δυτική Μακεδονία” 2014-2020, στη διεύθυνση www.pepdym.gr.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.