Κλειστά τα καταστήματα της Πτολεμαΐδας το Σάββατο 29 Αυγούστου



Ο Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας , ενημερώνει τα μέλη του και το καταναλωτικό κοινό ότι το Σάββατο 29-8-2020 τα εμπορικά καταστήματα της πόλης θα παραμείνουν κλειστά λόγω εορτής του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννη Προδρόμου.

Το Δ.Σ.

2 σχόλια στο άρθρο “Κλειστά τα καταστήματα της Πτολεμαΐδας το Σάββατο 29 Αυγούστου

  1. Σε εποχή αποϊέρωσης των πάντων ξενίζει -ΘΕΤΙΚΑ- το γεγονός ότι ο Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας το Σάββατο 29-8-2020 κλείνει τα εμπορικά καταστήματα της πόλης λόγω εορτής του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννη Προδρόμου. Υπάρχουν και οάσεις στην καυστική έρημο.
    Είπε ο Χριστός : ἀμὴν λέγω ὑμῖν, οὐκ ἐγήγερται ἐν γεννητοῖς γυναικῶν μείζων Ἰωάννου τοῦ βαπτιστοῦ· ὁ δὲ μικρότερος ἐν τῇ βασιλείᾳ τῶν οὐρανῶν μείζων αὐτοῦ ἐστιν. ( Σας διαβεβαιώνω ότι ανώτερος από τον Ιωάννην τον Βαπτιστήν δεν έχει παρουσιασθή μεταξύ όλων, που έχουν γεννηθή έως τώρα από γυναίκες) Ματθ. 11,11

  2. Τα μαγαζια κλειστά,αλλά έξω απο την εκκλησία θα πουλάνε σουβλακια και χαλβά φαρσάλων! Και σπορτέξ!εδω σχολιαστή τι λές;
    Μούγκα; Υποκρισίαε τα ανάγνωσμα!πονηρούλη!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.