Ο Στάθης Κωνσταντινίδης για την κατασκευή νέου φράχτη στον Έβρο

Με την επανέναρξη της κοινοβουλευτικής δραστηριότητας, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ενημέρωσε τα μέλη της Επιτροπής Δημόσιας Τάξης, Δημόσιας Διοίκησης και Δικαιοσύνης για την κατασκευή του νέου φράχτη στον Έβρο, για την οποία είχε δεσμευτεί το προηγούμενο διάστημα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σημείωσε ότι η απειλή παράνομης εισόδου μεταναστών είναι υπαρκτή και καθημερινή.

Η κατασκευή του φράχτη αποτελεί έργο αναγκαίο για την ασφάλεια της χώρας και της ελληνικής κοινωνίας, ιδίως σήμερα λόγω και της υγειονομικής απειλής. Παράλληλα.με την κατασκευή του νέου φράχτη, θα ενισχυθεί και ο υφιστάμενος, που είχε ανεγερθεί το 2012.

Το αμυντικό αυτό έργο θα ενισχύσει σημαντικά τις προσπάθειες των αστυνομικών και στρατιωτικών μας δυνάμεων που υπερασπίζονται καθημερινά με γενναιότητα τα σύνορα και τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας μας.

Στάθης Κωνσταντινίδης
Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Π.Ε. Κοζάνης

4 σχόλια στο άρθρο “Ο Στάθης Κωνσταντινίδης για την κατασκευή νέου φράχτη στον Έβρο

 1. Η ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΦΟΡΑΕΙ ΜΑΣΚΑ?
  150 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΦΡΟΥΡΑΡΧΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΛΗ!!!

 2. Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης – παράνομη είσοδος μεταναστών.
  Ο Πρωθυπουργός και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα (Θεοδώρα Μητσοτάκη –Ντόρα, και όχι μόνον) δεν εμπνεύουν εμπιστοσύνη για τα εθνικά θέματα.
  Υπ΄όψη κ. Στάθη Κωνσταντινίδη
  1.Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής σε μία στροφή 180 μοιρών από τη μέχρι τώρα «σκληρή» στάση προανήγγειλε μέτρα τα οποία ουσιασιτκά θα μονιμοποιήσουν τους αλλοδαπούς παράνομους μετανάστες στην Ελλάδα. pronews.gr31-10-19
  2. Ο Πρωθυπουργός μέσα στο ιουδαϊκό Σανχεντρίν έδωσε την ύψιστη υπόσχεση: “θα πολεμήσει τον νατιβισμό”. Native = ο αυτόχθων, ο ιθαγενής του τόπου.
  3. Τυραννία της μειοψηφίας που δημιουργεί εντυπώσεις αποτελούν οι κινητοποιήσεις των κατοίκων για το λαθρο-μεταναστευτικό. υφυπουργός εργασίας Μιχαηλίδου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.