Επιτροπή Ειρήνης Κοζάνης: Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για το λαό του Λιβάνου



Η Επιτροπή Ειρήνης Κοζάνης, μέλος της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ) εκφράζοντας μεταξύ άλλων και έμπρακτα τη διεθνιστική της αλληλεγγύη στο λαό του Λιβάνου, που δοκιμάζεται έπειτα από τις φονικές εκρήξεις της Τρίτης 4 Αυγούστου με πάνω από 300.000 ανθρώπους να έχουν μείνει άστεγοι και με χιλιάδες τραυματίες, στηρίζει και συμμετέχει στην πρωτοβουλία των Σωματείων του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου (ΠΑΜΕ).

Καλούμε τους φίλους της Ειρήνης σε όλο το νομό σε άμεση συγκέντρωση υλικής αλληλεγγύης για να σταλεί στους εργαζόμενους και το λαό του Λιβάνου.

Η συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης θα γίνεται σε συνεργασία και συνεννόηση με τα αντίστοιχα σωματεία καθημερινά 10 – 12 πμ στο ισόγειο του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης.

Τα είδη που συγκεντρώνουμε είναι τα εξής:
ΤΡΟΦΙΜΑ :Ζάχαρη Ρύζι Φακές Φασόλια Ρεβίθια Ζυμαρικά Αλεύρι Γάλα σκόνη Γάλα σκόνη για παιδιά Κονσέρβες
ΥΛΙΚΑ: Κουβέρτες Κλινοσκεπάσματα Απορρυπαντικά
ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ: Συσκευές έγχυσης ορού Συσκευές έγχυσης αίματος Μάσκες οξυγόνου για ενήλικες και παιδιατρικές Γάντια Βαμβάκι Αντιβιοτικά φάρμακα Μηχανήματα όπως ηλεκτροκαρδιογράφους Απινιδωτές Αναπνευστήρες Ψηφιακά θερμόμετρα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.