Ανακοίνωση για την έκδοση βεβαιώσεων προϋπηρεσίας καθαριστών/τριών από τις Σχολικές Επιτροπές Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης

Δικαιολογητικά υποβολής αιτήσεων για έκδοση βεβαιώσεων προϋπηρεσίας καθαριστών/τριών από τις Σχολικές Επιτροπές Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης για τις επικείμενες προσλήψεις τους για το σχολικό έτος 2020-21 από το Δήμο Κοζάνης.

Προκειμένου να εκδοθούν οι βεβαιώσεις προϋπηρεσίας των καθαριστών/τριών από τις Σχολικές Επιτροπές Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης για τις επικείμενες προσλήψεις τους για το σχολικό έτος 2020-21 από το Δήμο Κοζάνης, θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν σχετική αίτηση στις σχολικές επιτροπές στην οδό Αργυροκάστρου 13, από τις 09:00 π.μ έως τις 14:π.μ.

Για την έκδοση της προϋπηρεσίας του καθενός/μιας οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίζουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά:

Το σύνολο των ενσήμων τους εκτυπωμένα για την περίοδο μετά το 2002 από το ΕΦΚΑ και την εφαρμογή ΑΤΛΑΣ πριν το 2002. (Στην περίπτωση που δε έχει γίνει εγγραφή στην εφαρμογή Άτλας φωτοτυπία της καρτέλας ενσήμων και επίδειξη της πρωτότυπης.)

Βεβαίωση Τύπου ΑΣΕΠ από τον ΕΦΚΑ

Συμβάσεις εργασίας για τα έτη μετά το 2008

Βεβαίωση της πρωτοβάθμιας ή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για το διάστημα πριν το 2008 που οι προσλήψεις πραγματοποιήθηκαν από τους προαναφερθέντες φορείς.

Σημείωση: Οι ενδιαφερόμενες/νοι μπορούν να μπαίνουν με τους κωδικούς TAXISNET στον ΕΦΚΑ ή και στην εφαρμογή ΑΤΛΑΣ προκειμένου να εκτυπώσουν τα προαναφερθέντα δικαιολογητικά που αφορούν στους φορείς.

Η είσοδος στην υπηρεσία θα γίνεται με σειρά προτεραιότητας και όχι πάνω από τέσσερα άτομα παράλληλα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.