Επίσκεψη του Γ. Αμανατίδη στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομικη Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας – Τέθηκαν τα προβλήματα των Αστυνομικών Υπαλλήλων



Σήμερα 18-08-2020 κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Γεωργίου ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομικη Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας η Ένωσή μας πραγματοποίησε συνάντηση θέτοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι με τα ολοένα αυξανόμενα κρούσματα του Covid 19 στην Ελληνική επικράτεια και την επιβαλλόμενη θωράκιση των συναδέλφων (πραγματοποίηση μοριακού τεστ, μέτρα αυτοπροστασίας) μιας και είναι ο κυριότερος μηχανισμός ελέγχου και τήρησης των περιοριστικών μέτρων για τη δημόσια υγεία.

Εποικοδομητική η συνάντηση με τον κ. Γεώργιο Αμανατίδη ο οποίος δήλωσε ότι ειναι γνώστης των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το αστυνομικό προσωπικό και υποσχέθηκε την άμεση προώθηση των αιτημάτων.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος                       Ο Γενικός Γραμματέας
Ζήσης ΛΙΑΚΟΣ                   Νικόλαος ΠΕΣΛΗΣ


Συνάντηση του κ. Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας Ταξίαρχου κ. Θεόδωρου ΚΕΡΑΜΑ με τον Βουλευτή Π.Ε. Κοζάνης κ. Γεώργιο ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ

Σήμερα (18-08-2020) το πρωί στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης, πραγματοποιήθηκε εθιμοτυπική επίσκεψη του Βουλευτή Π.Ε. Κοζάνης κ. Γεώργιου  ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ, στον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχο κ. Θεόδωρο ΚΕΡΑΜΑ. 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ανταλλάχθηκαν απόψεις και προτάσεις για διάφορα θέματα ευρύτερου αστυνομικού, αλλά και γενικότερου ενδιαφέροντος, που σχετίζονται με την καθημερινότητα των πολιτών και αφορούν ειδικότερα την κοινωνία της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης. 

Επίσης, έγινε αναφορά στο ζήτημα της μετεγκατάστασης του Αστυνομικού Τμήματος Σερβίων-Βελβεντού στο αναξιοποίητο κτίριο του πρώην Ειρηνοδικείου Σερβίων, ενώ συζητήθηκε και η δυνατότητα διοργάνωσης και πραγματοποίησης δράσεων προς όφελος των αστυνομικών και των πολιτών της πόλης και της υπαίθρου, τονίζοντας παράλληλα την ανάγκη ουσιαστικής συνεργασίας μεταξύ όλων των φορέων.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.