«Χτυπήθηκε» σφοδρά η Καστοριά από το χαλάζι – Τεράστιες ζημιές σε καλλιέργειες και περιουσίες – Φωτογραφίες που δείχνουν το μέγεθος της καταστροφής

Στην Πτελέα βρίσκονται αυτή την ώρα ο αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς, Δημήτρης Σαββόπουλος και ο δήμαρχος Νεστορίου, Χρήστος Γκοσλιόπουλος για να δουν από κοντά τις τεράστιες ζημιές που προκάλεσε σε καλλιέργειες και περιουσίες η σφοδρή χαλαζόπτωση.

Σε επικοινωνία που είχε η sentra.com.gr με τον κ. Σαββόπουλο, ο Αντιπεριφερειάρχης μας ενημέρωσε ότι βρίσκεται αυτή την ώρα μαζί με τον κ. Γκοσλιόπουλο στην Πτελέα, για να δουν από κοντά τι έχει συμβεί.

Μάλιστα οι πληροφορίες του κάνουν λόγο και για ζημιές και σε άλλες περιοχές της Καστοριάς αλλά όχι σε αυτό το μέγεθος όπως χτυπήθηκε Πτελέα και το Κρανοχώρι.

Τεράστιες ζημιές σε αμάξια από το χαλάζι στην Πτελέα Καστοριάς

Στην Πτελέα της Καστοριάς το μέγεθος του χαλαζιού ήταν ιδιαίτερα μεγάλο (αρκετά μεγαλύτερο και από ένα καρύδι) όπως θα διαπιστώσετε και από τις φωτογραφίες.

Αποτέλεσμα της σφοδρής χαλαζόπτωσης είναι οι μεγάλες ζημιές σε οχήματα, σε οικίες (οροφές), περιουσίες και σε καλλιέργειες στην Πτελέα, το Κρανοχώρι και άλλες περιοχές της Καστοριάς.

Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες από το sentra.com.gr:

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.